3131
More than just an API™
Menu

Chemical Engineer APPD

Heb je vragen? Bel met 06 20 04 78 28 of

Solliciteer direct

Chemical Engineer APPD

Een belangrijke stap voor de toekomst

De afdeling APPD (API Powder Processing & Dispensing) is verantwoordelijk voor de batchgewijze deeltjesgrootte verkleining (zeven, malen, microniseren) van bijna alle geproduceerde API’s en tevens voor het afvullen van klantenorders. We zijn op zoek naar een nieuwe collega die naast passie voor productieprocessen ook affiniteit heeft met techniek, digitalisering en automatisering. De Chemical Engineer APPD is betrokken bij de introductie van processen en de mogelijkheden om deze te standaardiseren en optimaliseren. De processen worden uitgevoerd op basis van een elektronische werklijst (PAS-X), waarin parameters voor de handelingen voor de operator zijn vastgelegd. Dit betekent dat je moet kunnen begrijpen wat er in onze productieafdeling gebeurt, hoe processen en of operators aangestuurd worden en hoe je MBR’s zo kunt opbouwen dat de juiste informatie wordt vergaard en data met elkaar kan worden vergeleken.

Dit is wat je gaat doen als Chemical Engineer APPD

 • Opstellen van MBR’s voor (fysische) processen en weegactiviteiten, evenals overige procesdocumentatie.
 • Data-analyse uitvoeren t.b.v. het standaardiseren en optimaliseren van (fysische) processen en weegactiviteiten.
 • Masterdata up to date houden.
 • Onderzoek uitvoeren n.a.v. afwijkingen met betrekking tot GMP, SHE en procesvoering.
 • Schrijven en evalueren van diverse rapporten.
 • Begeleiden van operators bij de uitvoering van nieuwe of gewijzigde processen.
 • Uitvoeren van diverse verbeterprojecten.
 • Je werkt nauw samen met de Operations Manager APPD om de veiligheid te waarborgen. Samen zorgen jullie ervoor dat veiligheid bij de APPD de hoogste prioriteit heeft.

Het team waar je mee samenwerkt

De Chemical Engineer APPD is werkzaam voor de afdeling APPD. Je werkt in een team van ca 25 personen (3 engineers, 1 scheduler, 2 werk voorbereiders en 15-18 ploegenmedewerkers) en rapporteert aan de Operations Manager APPD.

Jij als Chemical Engineer APPD

 • De ideale kandidaat is van nature analytisch en nieuwsgierig naar de productieprocessen.
 • Om de functie Chemical Engineer APPD succesvol te kunnen vervullen, dien je minimaal te beschikken over een afgeronde hbo of WO-opleiding op het gebied van Chemical Engineering of werkervaring.
 • Je toont eigenaarschap door zelfstandig problemen aan te pakken en doortastend op zoek te gaan naar oplossingen, bij voorkeur voor problemen die nog niet zijn onderkent.
 • Je werkt nauwkeurig en gestructureerd met aandacht voor kwaliteit.
 • Gezien het feit dat Aspen Oss een GMP-bedrijf is met tevens hoge veiligheidsstandaarden, heb je geen moeite met het volgen van werkprocedures en veiligheidsregels.
 • Jij bent communicatief vaardig en kan goed samenwerken met verschillende functies en afdelingen.
 • Goede schriftelijke communicatie, met name in het Nederlands (alle MBR’s zijn in het Nederlands geschreven).

Dit krijg je als Chemical Engineer APPD

 • 8% vakantiegeld uitbetaald per maand en een bonusregeling tot 5.5%.
 • Uitstekend pensioen bij Stichting Pensioenfonds PGB.
 • 25 vakantiedagen en 12.5 roostervrije dagen per jaar.
 • Korting op sporten, sportkleding, Hello Fresh, een fiets en collectieve zorgverzekering.
 • Jaarlijks een sportdag, afdelingsborrels en themabijeenkomsten.
 • Het hoofdkantoor van de Aspen Pharma Group ligt in Zuid-Afrika, daarom geven wij met elkaar invulling aan de Nelson Mandela Dag. We zetten ons dan één dag belangeloos in voor de minder bedeelden in de samenleving.

Chemical Engineer APPD bij Aspen jouw baan?

De APPD wil graag een optimale beschikbaarheid van API’s leveren aan de gezondheidszorg, zodat patiënten met vertrouwen langer van de toekomst kunnen blijven genieten. Dit doen wij gezamenlijk, eerlijk, met enthousiasme en voldoening. Wil je als Chemical Engineer APPD bijdragen aan het leveren van API’s, gegarandeerd met een hoge kwaliteit en leverbetrouwbaarheid dan gaan we graag in gesprek met je. Solliciteer vandaag nog! Toch nog een vraag, mail deze naar oss.hr.flexcenter@nl.aspenpharma.com. Ignacy Cieślik – Recruiter – zal contact met je opnemen.

Werken bij Aspen API

Werken bij Aspen API is elke dag duurzaam werken om de wereld een stukje beter maken. Al een eeuw dragen wij bij aan de gezondheid van patiënten wereldwijd. We ontwikkelen en produceren complexe, hoogwaardige Actieve Farmaceutische Ingrediënten (API’s). De werkzame bestanddelen in medicijnen. Deze leveren we aan klanten wereldwijd. Wij doen dat samen met zo’n 750 collega’s in Nederland. Aspen API is onderdeel van een Internationaal API-netwerk met productielocaties in Nederland, de VS en Zuid-Afrika. Wij maken deel uit van de Aspen Group, een internationaal toonaangevende geneesmiddelenproducent met het hoofdkantoor in Durban, Zuid-Afrika. Los van functie, zijn we allemaal gewoon collega’s, die elkaar met respect behandelen, samenwerken en elkaar willen helpen. We doen wat we zeggen en als we een kans zien, nemen we initiatief om hier iets mee te doen. En dat kan ook, je kan bij iedereen binnenlopen.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Jouw
solicitatie

Reactie
sollicitatie

1e en/of 2e
gesprek

Optioneel
assessment

Jouw
contract

Welkom
collega

Stap 1: Jouw sollicitatie

Vacature gevonden die past bij jouw ambitie? Solliciteer! Staat jouw baan (nog) niet bij onze vacatures? Stuur een open sollicitatie en meld je aan voor de jobalert. Zo blijf je op de hoogte van de voor jou interessante vacatures.

Stap 2: Reactie op je sollicitatie

Zodra je hebt gesolliciteerd ontvangt je van ons een bevestigingsmail. Binnen 2 werkdagen neemt een recruiter contact met je op over het vervolg.

Stap 3: Kennismaken en 2e gesprek

We bellen je om een afspraak te maken voor een eerste gesprek. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar. Je ontmoet de manager en/of specialist en een collega uit het team. Passen jouw ambities bij die van Aspen? Zijn we allemaal enthousiast? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Samen met de HR Business Partner en de Hiring Manager ga je meer de diepte in. Zodat jij een goed beeld hebt van Aspen en de functie en wij van jou.

Stap 4: Optioneel: 3e gesprek en/of assessment

Soms is het fijn om elkaar nog een keer te spreken om alle vragen beantwoordt te krijgen. Dan plannen we een 3e gesprek in. Bij sommige functies is een assessment onderdeel van de procedure. We bespreken altijd met jou hoe de procedure eruit ziet. Zo weet je wat en wanneer je mag verwachten van Aspen en wij van jou.

Stap 5: Jouw contract

Willen we samen onze ambities waarmaken? Dan doen wij je graag een aanbod. De HR Business Partner stemt samen met jou de arbeidsvoorwaarden af. Dit kan op locatie of telefonisch. Ben je akkoord? Dan bevestigen we dit via de mail.

Stap 6: Welkom collega!

Om ervoor te zorgen dat alles administratief ook in orde is, vragen we je enkele formulieren in te vullen en uiteraard je contract te tekenen. En natuurlijk; welkom bij Aspen API in Oss!

"*" geeft vereiste velden aan

Ik solliciteer op:
Chemical Engineer APPD

Stuur ons jouw gegevens en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Naam*
Bewaar mijn gegevens*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
  Privacy policy*

  Alle velden met een * zijn verplichte velden.

  Hidden
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • All sites
  • Africa Middle East
  • Americas
  • Asia
  • Australasia
  • Europe CIS