3131
More than just an API™
Menu

Field Asset Engineer Electrical

Heb je vragen? Bel met 06 20 04 78 28 of

Solliciteer direct

Field Asset Engineer Electrical

Wil jij graag zorgen voor een optimaal technisch beheer van de elektrotechnische installaties?

Als Field Asset Engineer Electrical ben je onze onmisbare schakel om de elektrotechnische installaties optimaal te doen werken bij Aspen API op de locaties in Oss (Moleneind en De Geer) en in Boxtel (Moeders voor Moeders). In deze rol krijg je de kans om mee te bouwen aan de toekomst van Aspen API door samen te werken in allerlei projecten die bijdragen aan de ambitie om duurzaam te transformeren en te groeien.

Dit is wat je gaat doen als Field Asset Engineer Electrical

 • Je staat samen met het team in voor het technisch beheer van de noodstroomvoorziening, verlichtingsinstallaties, aarding- en bliksembeveiliging, elektrische installaties van gebouwen, laag en hoogspanning distributie.
 • Je initieert, begeleidt en houdt overzicht op onderhouds- en inspectiewerkzaamheden door partnerorganisaties, inspectie-instellingen en leveranciers. Door jouw heldere toelichting aan de werkvoorbereider kunnen derden de werkzaamheden goed doen.
 • Je neemt initiatief om verbeteringen/modificaties te doen in jouw vakgebied en je voert ook zelf elektrotechnische inspecties uit.
 • Het opstellen van jaarrapportages ten behoeve van budgettering en verbetertrajecten is voor jou geen probleem of ben je bereid om in te groeien. Je staat ervoor open om mee na te denken over investerings- en onderhoudsprojecten.
 • Onderhoud- en technische documentatie (P&ID tekeningen, ERL, etc.) en gebruikersinformatie (logboeken) heb je netjes actueel en gearchiveerd volgens de Environmental Health & Safety (EHS) regelgeving. Ook werk je volgens de NEN3140, NEN1010 en ATEX geldende wet- en regelgeving.

Jij als Field Asset Engineer Electrical

 • Je denkt en werkt op hbo-niveau. Bij voorkeur heb je een diploma, kennis of ervaring in de energietechniek of elektrotechniek.
 • Het veilig in- en uitschakelen van laagspanningsinstallaties is je bekend.
 • Heb je kennis met ATEX-normering, NEN3140 en NEN1010? En ervaring in een BRZO-omgeving? Dat is zeker een plus voor deze rol.
 • Je werkt gestructureerd en houdt makkelijk het overzicht. Je bent proactief, kan prima zelfstandig én in teamverband werken en je communicatie is sterk.
 • Je beheerst de Nederlandse taal, zowel in woord als schrift.

Dit krijg jij als Field Asset Engineer Electrical

 • 8% vakantiegeld uitbetaald per maand en een bonusregeling tot 5.5%.
 • Uitstekend pensioen bij Stichting Pensioenfonds PGB.
 • 25 vakantiedagen en 12.5 roostervrije dagen per jaar.
 • Korting op sporten, sportkleding, Hello Fresh, een fiets en collectieve zorgverzekering.
 • Jaarlijks een sportdag, afdelingsborrels en themabijeenkomsten.
 • Het hoofdkantoor van de Aspen Pharma Group ligt in Zuid-Afrika, daarom geven wij met elkaar invulling aan de Nelson Mandela Dag. We zetten ons dan één dag belangeloos in voor de minder bedeelden in de samenleving.

Field Asset Engineer Electrical bij Aspen jouw baan?

Wil je als Field Asset Engineer Electrical bijdragen aan de gezondheid van patiënten wereldwijd? En samen op duurzame wijze bouwen aan jouw ambitie en die van Aspen API? Dan gaan we graag in gesprek met je. Solliciteer vandaag nog! Toch nog een vraag, mail deze naar oss.hr.flexcenter@nl.aspenpharma.com. Ignacy Cieślik – Recruiter – zal contact met je opnemen.

Werken bij Aspen API

Werken bij Aspen API is elke dag duurzaam werken om de wereld een stukje beter maken. Al een eeuw dragen wij bij aan de gezondheid van patiënten wereldwijd. We ontwikkelen en produceren complexe, hoogwaardige Actieve Farmaceutische Ingrediënten (API’s). De werkzame bestanddelen in medicijnen. Deze leveren we aan klanten wereldwijd. Wij doen dat samen met zo’n 750 collega’s in Nederland. Aspen API is onderdeel van een Internationaal API-netwerk met productielocaties in Nederland, de VS en Zuid-Afrika. Wij maken deel uit van de Aspen Group, een internationaal toonaangevende geneesmiddelenproducent met het hoofdkantoor in Durban, Zuid-Afrika. Los van functie, zijn we allemaal gewoon collega’s, die elkaar met respect behandelen, samenwerken en elkaar willen helpen. We doen wat we zeggen en als we een kans zien, nemen we initiatief om hier iets mee te doen. En dat kan ook, je kan bij iedereen binnenlopen.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Jouw
solicitatie

Reactie
sollicitatie

1e en/of 2e
gesprek

Optioneel
assessment

Jouw
contract

Welkom
collega

Stap 1: Jouw sollicitatie

Vacature gevonden die past bij jouw ambitie? Solliciteer! Staat jouw baan (nog) niet bij onze vacatures? Stuur een open sollicitatie en meld je aan voor de jobalert. Zo blijf je op de hoogte van de voor jou interessante vacatures.

Stap 2: Reactie op je sollicitatie

Zodra je hebt gesolliciteerd ontvangt je van ons een bevestigingsmail. Binnen 2 werkdagen neemt een recruiter contact met je op over het vervolg.

Stap 3: Kennismaken en 2e gesprek

We bellen je om een afspraak te maken voor een eerste gesprek. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar. Je ontmoet de manager en/of specialist en een collega uit het team. Passen jouw ambities bij die van Aspen? Zijn we allemaal enthousiast? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Samen met de HR Business Partner en de Hiring Manager ga je meer de diepte in. Zodat jij een goed beeld hebt van Aspen en de functie en wij van jou.

Stap 4: Optioneel: 3e gesprek en/of assessment

Soms is het fijn om elkaar nog een keer te spreken om alle vragen beantwoordt te krijgen. Dan plannen we een 3e gesprek in. Bij sommige functies is een assessment onderdeel van de procedure. We bespreken altijd met jou hoe de procedure eruit ziet. Zo weet je wat en wanneer je mag verwachten van Aspen en wij van jou.

Stap 5: Jouw contract

Willen we samen onze ambities waarmaken? Dan doen wij je graag een aanbod. De HR Business Partner stemt samen met jou de arbeidsvoorwaarden af. Dit kan op locatie of telefonisch. Ben je akkoord? Dan bevestigen we dit via de mail.

Stap 6: Welkom collega!

Om ervoor te zorgen dat alles administratief ook in orde is, vragen we je enkele formulieren in te vullen en uiteraard je contract te tekenen. En natuurlijk; welkom bij Aspen API in Oss!

"*" geeft vereiste velden aan

Ik solliciteer op:
Field Asset Engineer Electrical

Stuur ons jouw gegevens en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Naam*
Bewaar mijn gegevens*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
  Privacy policy*

  Alle velden met een * zijn verplichte velden.

  Hidden
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • All sites
  • Africa Middle East
  • Americas
  • Asia
  • Australasia
  • Europe CIS