3131
More than just an API™
Menu

HR Support Specialist

Heb je vragen? Bel met 06 20 04 78 28 of

Solliciteer direct

HR Support Specialist

Deel je passie voor HR-processen met ons!

Ben jij de gedreven HR Support Specialist die ervoor zorgt dat onze HR-processen op rolletjes lopen en ons management voorziet van de juiste informatie? Kom dan ons team versterken!

Dit is wat je gaat doen als HR Support Specialist

 • Jij bent het centrale aanspreekpunt voor vragen over arbeidsvoorwaarden, salarisverwerking, sociale zekerheid en HR-systemen.
 • Je verzorgt en optimaliseert diverse rapportages op regelmatige basis.
 • Samen met het HR-team manage je onze dienstverlener op het gebied van personeels-, verzuim- en salarisadministratie.
 • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van handmatige mutaties in ons personeels-salarissysteem.
 • Je werkt nauw samen met je HR-collega’s om ons HR-handboek actueel te houden en medewerkers toegang te geven tot de juiste richtlijnen en procedures.
 • Als medeverantwoordelijke voor het beheer van het beoordelings- en verzuimsysteem, zorg je ervoor dat het efficiënt wordt gebruikt en dat gegevens correct worden bijgehouden.
 • Je ondersteunt en voert verschillende HR-projecten uit om bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van onze HR-afdeling.

Het team waar je mee samenwerkt

De HR-afdeling ondersteunt het management van Aspen API de uitvoering van haar taken op het gebied van organisatie- en personeelsontwikkeling. De visie van HR is dat zij als team een veilige omgeving creëert waar met plezier en bevlogenheid vanuit samenwerking zichtbare en vernieuwende resultaten worden neergezet voor de organisatie. Binnen ons Management Support Team heeft iedereen taken vanuit het eigen talent. Elkaar motiveren en uitdagen als het gaat om verbeterprojecten. Nastreven van persoonlijke groei door van elkaar te leren en open te staan voor veranderingen. Dat beschrijft ons het best.

Jij als HR Support Specialist

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau.
 • Je bent 32 uur per week beschikbaar (dagen zijn in overleg te bepalen).
 • Je bent gedreven, klantgericht en proactief.
 • Je bent een ster in het werken met verschillende office-softwarepakketten (Outlook, Excel en Word).
 • Heb je ervaring met YouForce? Dan is dat een grote plus!

Dit krijg je als HR Support Specialist

 • 8% vakantiegeld per maand uitbetaald, een bonusregeling tot 5.5%.
 • Uitstekend pensioen bij Stichting Pensioenfonds PGB.
 • Werk je fulltime, heb je 25 vakantiedagen en 12.5 roostervrije dagen per jaar.
 • Korting op sporten, sportkleding, Hello Fresh, een fiets en collectieve zorgverzekering, allemaal extra’s die we bij Aspen API in Oss graag aan je bieden.
 • Jaarlijks een sportdag, afdelingsborrels en themabijeenkomsten.
 • Het hoofdkantoor van de Aspen Pharma Group is in Zuid-Afrika gevestigd, daarom geven wij met elkaar invulling aan de Nelson Mandela Dag. We zetten ons dan één dag belangeloos in voor de minder bedeelden in de samenleving.

HR Support Specialist bij Aspen jouw baan?

Wil je als HR Support Specialist bijdragen aan de gezondheid van patiënten wereldwijd? En samen op duurzame wijze bouwen aan jouw ambitie en die van Aspen API? Dan gaan we graag in gesprek met je. Solliciteer vandaag nog! Toch nog een vraag, mail deze naar oss.hr.flexcenter@nl.aspenpharma.com. Ignacy Cieślik – Recruiter – zal contact met je opnemen.

Werken bij Aspen API

Werken bij Aspen API is elke dag duurzaam werken om de wereld een stukje beter maken. Al een eeuw dragen wij bij aan de gezondheid van patiënten wereldwijd. We ontwikkelen en produceren complexe, hoogwaardige Actieve Farmaceutische Ingrediënten (API’s). De werkzame bestanddelen in medicijnen. Deze leveren we aan klanten wereldwijd. Wij doen dat samen met zo’n 850 collega’s in Nederland. Aspen API is onderdeel van een Internationaal API-netwerk met productielocaties in Nederland, de VS en Zuid-Afrika. Wij maken deel uit van de Aspen Group, een internationaal toonaangevende geneesmiddelenproducent met het hoofdkantoor in Durban, Zuid-Afrika. Los van functie, zijn we allemaal gewoon collega’s, die elkaar met respect behandelen, samenwerken en elkaar willen helpen. We doen wat we zeggen en als we een kans zien, nemen we initiatief om hier iets mee te doen. En dat kan ook, je kan bij iedereen binnenlopen.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Jouw
solicitatie

Reactie
sollicitatie

1e en/of 2e
gesprek

Optioneel
assessment

Jouw
contract

Welkom
collega

Stap 1: Jouw sollicitatie

Vacature gevonden die past bij jouw ambitie? Solliciteer! Staat jouw baan (nog) niet bij onze vacatures? Stuur een open sollicitatie en meld je aan voor de jobalert. Zo blijf je op de hoogte van de voor jou interessante vacatures.

Stap 2: Reactie op je sollicitatie

Zodra je hebt gesolliciteerd ontvangt je van ons een bevestigingsmail. Binnen 2 werkdagen neemt een recruiter contact met je op over het vervolg.

Stap 3: Kennismaken en 2e gesprek

We bellen je om een afspraak te maken voor een eerste gesprek. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar. Je ontmoet de manager en/of specialist en een collega uit het team. Passen jouw ambities bij die van Aspen? Zijn we allemaal enthousiast? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Samen met de HR Business Partner en de Hiring Manager ga je meer de diepte in. Zodat jij een goed beeld hebt van Aspen en de functie en wij van jou.

Stap 4: Optioneel: 3e gesprek en/of assessment

Soms is het fijn om elkaar nog een keer te spreken om alle vragen beantwoordt te krijgen. Dan plannen we een 3e gesprek in. Bij sommige functies is een assessment onderdeel van de procedure. We bespreken altijd met jou hoe de procedure eruit ziet. Zo weet je wat en wanneer je mag verwachten van Aspen en wij van jou.

Stap 5: Jouw contract

Willen we samen onze ambities waarmaken? Dan doen wij je graag een aanbod. De HR Business Partner stemt samen met jou de arbeidsvoorwaarden af. Dit kan op locatie of telefonisch. Ben je akkoord? Dan bevestigen we dit via de mail.

Stap 6: Welkom collega!

Om ervoor te zorgen dat alles administratief ook in orde is, vragen we je enkele formulieren in te vullen en uiteraard je contract te tekenen. En natuurlijk; welkom bij Aspen API in Oss!

"*" geeft vereiste velden aan

Ik solliciteer op:
HR Support Specialist

Stuur ons jouw gegevens en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Naam*
Bewaar mijn gegevens*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
  Privacy policy*

  Alle velden met een * zijn verplichte velden.

  Hidden
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • All sites
  • Africa Middle East
  • Americas
  • Asia
  • Australasia
  • Europe CIS