3131
More than just an API™
Menu

Lab Technician

Heb je vragen? Bel met 06 20 04 78 28 of

Solliciteer direct

Lab Technician

Wil jij continu verbeteren?

Als Lab Technician binnen de sectie Development and Technical Support-Analytical Sciences (DTS-AS) werk je aan continu verbetering van nieuwe en bestaande productieprocessen voor APIs. Als DTS-AS sectie wordt dit gedaan door het leveren van analytische support aan verschillende projecten in de vorm van zowel kwalitatieve als kwantitatieve analyses. Ook het leveren van analytische data bij structuur identificatie voor onbekende componenten (trouble shooting) voor API-productie processen is een belangrijk deel van de DTS-AS werkzaamheden. Voor deze analytische vragen gebruiken we technieken als (U)HPLC, NMR, GC-MS, UHPLC-MS(-MS), Prep-HPLC en verschillende spectroscopische technieken. Om dit te kunnen doen hebben we de beschikking over “state of the art” apparatuur zoals bijvoorbeeld een 500 MHz NMR en een Orbitrap hoge resolutie MS.

De resultaten die uit de analytische onderzoeken voortkomen worden gerapporteerd aan de verschillende projectteams of productie- en kwaliteitsafdelingen. Met deze resultaten worden vervolgens nieuwe processen geïntroduceerd, verbeterprojecten gerealiseerd en problemen binnen productie opgelost.

Dit is wat je gaat doen als Lab Technician

 • Uitvoeren en interpreteren van HPLC-MS en GC-MS analyses.
 • Uitvoeren van methode ontwikkeling met HPLC.
 • Ondersteuning bieden op analytisch gebied bij sourcing en plant support.
 • Rapporteren van onderzoeksresultaten.
 • Bijdragen aan apparatuur kwalificatie en implementatie van analysemethoden.
 • Bijhouden van relevante vakinhoudelijke kennis.

Het team waar je mee samenwerkt

Bij de afdeling DTS is momenteel een sterke focus op het ontwikkelen van routes voor nieuwe en bestaande producten. Bij de onderzoeken naar deze nieuwe routes en de uiteindelijke introductie daarvan in de fabrieken levert het team DTS-AS belangrijke ondersteuning op analytisch gebied. Deze ondersteuning bestaat onder meer uit de methode ontwikkeling op LC en karakteristiek van producten uit de lab-schaal proeven. Hiervoor zijn we op zoek naar versterking in de vorm van een lab technician met een achtergrond in chromatografie en massa spectrometrie. Het team DTS-Analytical Sciences bestaat uit 11 medewerkers met specialismes in diverse technieken van de analytische chemie bijvoorbeeld: chromatografie, massa spectrometrie, NMR of Prep-LC.

Jij als Lab Technician

 • Afgeronde hbo-opleiding in de richting analytische chemie of vergelijkbaar.
 • Achtergrond in chromatografie (LC en/of GC).
 • Kennis en ervaring op gebied van MS.
 • Kennis van GMP en geldende ICH-richtlijnen is een pré.
 • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken.
 • Enthousiast, flexibel, resultaatgericht, creatief en nauwkeurig.
 • Goede mondelinge communicatie en schriftelijke rapportagevaardigheden in Nederlands en Engels.

Dit krijg je als Lab Technician

 • 8% vakantiegeld uitbetaald per maand en een bonusregeling tot 5,5%.
 • Uitstekend pensioen bij Stichting Pensioenfonds PGB.
 • 25 vakantiedagen en 12,5 roostervrije dagen per jaar.
 • Korting op sporten, sportkleding, Hello Fresh, een fiets en collectieve zorgverzekering.
 • Jaarlijks een sportdag, afdelingsborrels en themabijeenkomsten.
 • Het hoofdkantoor van de Aspen Pharma Group ligt in Zuid-Afrika, daarom geven wij met elkaar invulling aan de Nelson Mandela Dag. We zetten ons dan één dag belangeloos in voor de minder bedeelden in de samenleving.

Lab Technician bij Aspen jouw baan?

Wil je als Lab Technician bijdragen aan de gezondheid van patiënten wereldwijd? En samen op duurzame wijze bouwen aan jouw ambitie en die van Aspen API? Dan gaan we graag in gesprek met je. Solliciteer vandaag nog! Toch nog een vraag, mail deze naar oss.hr.flexcenter@nl.aspenpharma.com. Ignacy Cieślik – Recruiter – zal contact met je opnemen.

Werken bij Aspen API

Werken bij Aspen API is elke dag werken aan de wereld een stukje beter maken. Bijdragen aan de gezondheid van patiënten wereldwijd. Want wij ontwikkelen en produceren namelijk complexe, hoogwaardige Actieve Farmaceutische Ingrediënten (API’s). Dat zijn de werkzame bestanddelen in medicijnen. Deze leveren we aan klanten wereldwijd. Het gevoel van een familiebedrijf met zo’n 750 collega’s en toch onderdeel van een Internationaal toonaangevende geneesmiddelfabrikant met het hoofdkantoor in Zuid-Afrika, de Aspen Pharma Group. Los van functie, zijn we allemaal gewoon collega’s, die elkaar met respect behandelen, samenwerken en elkaar willen helpen. We doen wat we zeggen en als we een kans zien, nemen we initiatief om hier iets mee te doen. En dat kan ook, want de deuren staan bij iedereen open.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Jouw
solicitatie

Reactie
sollicitatie

1e en/of 2e
gesprek

Optioneel
assessment

Jouw
contract

Welkom
collega

Stap 1: Jouw sollicitatie

Vacature gevonden die past bij jouw ambitie? Solliciteer! Staat jouw baan (nog) niet bij onze vacatures? Stuur een open sollicitatie en meld je aan voor de jobalert. Zo blijf je op de hoogte van de voor jou interessante vacatures.

Stap 2: Reactie op je sollicitatie

Zodra je hebt gesolliciteerd ontvangt je van ons een bevestigingsmail. Binnen 2 werkdagen neemt een recruiter contact met je op over het vervolg.

Stap 3: Kennismaken en 2e gesprek

We bellen je om een afspraak te maken voor een eerste gesprek. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar. Je ontmoet de manager en/of specialist en een collega uit het team. Passen jouw ambities bij die van Aspen? Zijn we allemaal enthousiast? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Samen met de HR Business Partner en de Hiring Manager ga je meer de diepte in. Zodat jij een goed beeld hebt van Aspen en de functie en wij van jou.

Stap 4: Optioneel: 3e gesprek en/of assessment

Soms is het fijn om elkaar nog een keer te spreken om alle vragen beantwoordt te krijgen. Dan plannen we een 3e gesprek in. Bij sommige functies is een assessment onderdeel van de procedure. We bespreken altijd met jou hoe de procedure eruit ziet. Zo weet je wat en wanneer je mag verwachten van Aspen en wij van jou.

Stap 5: Jouw contract

Willen we samen onze ambities waarmaken? Dan doen wij je graag een aanbod. De HR Business Partner stemt samen met jou de arbeidsvoorwaarden af. Dit kan op locatie of telefonisch. Ben je akkoord? Dan bevestigen we dit via de mail.

Stap 6: Welkom collega!

Om ervoor te zorgen dat alles administratief ook in orde is, vragen we je enkele formulieren in te vullen en uiteraard je contract te tekenen. En natuurlijk; welkom bij Aspen API in Oss!

"*" geeft vereiste velden aan

Ik solliciteer op:
Lab Technician

Stuur ons jouw gegevens en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Naam*
Bewaar mijn gegevens*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
  Privacy policy*

  Alle velden met een * zijn verplichte velden.

  Hidden
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • All sites
  • Africa Middle East
  • Americas
  • Asia
  • Australasia
  • Europe CIS