3131
More than just an API™
Menu

Management Support

Heb je vragen? Bel met 06 20 04 78 28 of

Solliciteer direct

Management Support

Ondersteuning van directie en meerdere SLT leden in hun dagelijks werk

Management Support voert werkzaamheden uit voor de Site Director, Global Head of Commercial & Business Development API, Quality Manager, Finance Manager en rapporteert aan de Site Director. Verrichten van organisatorische ondersteuning voor de Raad van Commissarissen behoort ook tot de taken binnen deze functie. Bovendien zal je ook anticiperen op activiteiten van het management en zelf gevoeligheid en prioriteiten inschatten.

Dit is wat je gaat doen als Management Support

 • Integrale procesverantwoordelijk (actualiseren van bedrijfsprocedures en aanpassen van systemen), bevordert effectieve tijdsbesteding de directie/SLT leden actief.
 • Leidt functie overstijgende (verbeter)initiatieven en is zelfstandig projectmedewerker in grote projecten die de gehele breedte van de organisatie raken.
 • Verzorgt en corrigeert Engelstalige presentaties, correspondentie en verslaglegging.
 • Houdt overzicht op voortgang van administratieve en organisatorische processen, signaleert mogelijke knelpunten en acteert zelfstandig in situaties waar dit mogelijk is.
 • Coördineert en plant complexe afspraken en vergaderingen voor en namens Aspen.
 • Vervult in het Crisis Management Team (CMT) de rol van plotter.
 • Stelt (concept)agenda’s op voor vergaderingen en notuleert indien nodig.
 • Neemt actief deel aan overkoepelende (afdelings)vergaderingen en geeft opvolging aan besluiten die voortvloeien uit deze vergaderingen.

Jij als Management Support

 • MBO+/HBO werk- en denkniveau, aangevuld met secretariële opleidingen.
 • Minimaal 3 jaar relevant werkervaring.
 • Goede beheersing van diverse automatiseringssystemen (MS, SAP, Veeva, Sharepoint etc.).
 • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Beschikt over gedegen kennis van interne beleidsregels en procedures of in staat om deze snel eigen te maken.

Dit krijg je als Management Support

 • 8% vakantiegeld per maand uitbetaald, een bonusregeling tot 5.5%.
 • Uitstekend pensioen bij Stichting Pensioenfonds PGB.
 • Werk je fulltime, heb je 25 vakantiedagen en 12.5 roostervrije dagen per jaar.
 • Korting op sporten, sportkleding, Hello Fresh, een fiets en collectieve zorgverzekering, allemaal extra’s die we bij Aspen API in Oss graag aan je bieden.
 • Jaarlijks een sportdag, afdelingsborrels en themabijeenkomsten.
 • Het hoofdkantoor van de Aspen Pharma Group is in Zuid-Afrika gevestigd, daarom geven wij met elkaar invulling aan de Nelson Mandela Dag. We zetten ons dan één dag belangeloos in voor de minder bedeelden in de samenleving.

Management Support bij Aspen jouw baan?

Wil je als Management Support bijdragen aan de gezondheid van patiënten wereldwijd? En samen op duurzame wijze bouwen aan jouw ambitie en die van Aspen API? Dan gaan we graag in gesprek met je. Solliciteer vandaag nog! Toch nog een vraag, mail deze naar oss.hr.flexcenter@nl.aspenpharma.com. Ignacy Cieślik – Recruiter – zal contact met je opnemen.

Werken bij Aspen API

Werken bij Aspen API is elke dag werken aan de wereld een stukje beter maken. Bijdragen aan de gezondheid van patiënten wereldwijd. Want wij ontwikkelen en produceren namelijk complexe, hoogwaardige Actieve Farmaceutische Ingrediënten (API’s). Dat zijn de werkzame bestanddelen in medicijnen. Deze leveren we aan klanten wereldwijd. Het gevoel van een familiebedrijf met zo’n 750 collega’s en toch onderdeel van een Internationaal toonaangevende geneesmiddelfabrikant met het hoofdkantoor in Zuid-Afrika, de Aspen Pharma Group. Los van functie, zijn we allemaal gewoon collega’s, die elkaar met respect behandelen, samenwerken en elkaar willen helpen. We doen wat we zeggen en als we een kans zien, nemen we initiatief om hier iets mee te doen. En dat kan ook, want de deuren staan bij iedereen open.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Jouw
solicitatie

Reactie
sollicitatie

1e en/of 2e
gesprek

Optioneel
assessment

Jouw
contract

Welkom
collega

Stap 1: Jouw sollicitatie

Vacature gevonden die past bij jouw ambitie? Solliciteer! Staat jouw baan (nog) niet bij onze vacatures? Stuur een open sollicitatie en meld je aan voor de jobalert. Zo blijf je op de hoogte van de voor jou interessante vacatures.

Stap 2: Reactie op je sollicitatie

Zodra je hebt gesolliciteerd ontvangt je van ons een bevestigingsmail. Binnen 2 werkdagen neemt een recruiter contact met je op over het vervolg.

Stap 3: Kennismaken en 2e gesprek

We bellen je om een afspraak te maken voor een eerste gesprek. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar. Je ontmoet de manager en/of specialist en een collega uit het team. Passen jouw ambities bij die van Aspen? Zijn we allemaal enthousiast? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Samen met de HR Business Partner en de Hiring Manager ga je meer de diepte in. Zodat jij een goed beeld hebt van Aspen en de functie en wij van jou.

Stap 4: Optioneel: 3e gesprek en/of assessment

Soms is het fijn om elkaar nog een keer te spreken om alle vragen beantwoordt te krijgen. Dan plannen we een 3e gesprek in. Bij sommige functies is een assessment onderdeel van de procedure. We bespreken altijd met jou hoe de procedure eruit ziet. Zo weet je wat en wanneer je mag verwachten van Aspen en wij van jou.

Stap 5: Jouw contract

Willen we samen onze ambities waarmaken? Dan doen wij je graag een aanbod. De HR Business Partner stemt samen met jou de arbeidsvoorwaarden af. Dit kan op locatie of telefonisch. Ben je akkoord? Dan bevestigen we dit via de mail.

Stap 6: Welkom collega!

Om ervoor te zorgen dat alles administratief ook in orde is, vragen we je enkele formulieren in te vullen en uiteraard je contract te tekenen. En natuurlijk; welkom bij Aspen API in Oss!

"*" geeft vereiste velden aan

Ik solliciteer op:
Management Support

Stuur ons jouw gegevens en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Naam*
Bewaar mijn gegevens*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
  Privacy policy*

  Alle velden met een * zijn verplichte velden.

  Hidden
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • All sites
  • Africa Middle East
  • Americas
  • Asia
  • Australasia
  • Europe CIS