3131
More than just an API™
Menu

Manager IT Operations

Heb je vragen? Bel met 06 20 04 78 28 of

Solliciteer direct

Manager IT Operations

Ga je ons team versterken?       

De Manager IT Operations is verantwoordelijk voor de ononderbroken 24/7 beschikbaarheid van de IT-diensten voor de Aspen API bedrijfsonderdelen. Daarbij beheer je met je team een grote verscheidenheid aan infrastructuren en initieer je verbeter projecten. In deze rol zorg je voor de beschikbaarheid van de centrale IT-infrastructuren (servers en netwerken), werkplek- en taak PC’s, fabriekssystemen en de diverse bedrijfsapplicaties.

Dit is wat je gaat doen als Manager IT Operations

 • Het functioneel en operationeel aansturen van het IT-operations team.
 • Je bent lid van het IT Managementteam.
 • Aansturen van de Servicedesk en Deskside Support.
 • Zorgdragen voor het afhandelen van incidenten en changes en het op correcte wijze registeren hiervan binnen het gebruikte ITSM-systeem (ServiceNow).
 • Initiëren, ontwikkelen, opstellen, optimaliseren en implementeren van de IT-operations processen, procedures en tooling.
 • Begeleiden, bijsturen en coachen van de medewerkers alsook het managen van leveranciers.
 • Bewaken en bevorderen het kwaliteitsbeleid binnen de eigen afdeling en de compliance met de farmaceutische regelgeving (Good Automated Manufacturing Practice).
 • Het beheren van de relatie met de corporate IT-afdeling in Zuid-Afrika v.w.b. IT-operations en als Regional Security Officer.

Het team waar je mee samenwerkt

In deze functie stuur je het IT-operations team aan dat bestaat uit vijf IT-specialisten. De aansturing van de IT Servicedesk en Deskside Support, die extern zijn ondergebracht, valt ook onder je verantwoordelijkheid.

Samen met de afdelingen IT Infrastructuur en IT Business Systems zorg je voor de verdere ontwikkeling en vernieuwing van Aspen’s IT landschap. De Manager IT Operations zorgt voor duidelijke communicatie m.b.t. de IT-dienstverlening, eventuele verstoringen en wijzigingen/vernieuwingen.

Jij als Manager IT Operations

 • Je bent een goede gesprekspartner op alle niveaus.
 • Hands-on mentaliteit welke operationeel naast zijn mensen staat als teamlead.
 • Ervaring met 24 uurs dienstverlening in een internationale omgeving.
 • Afgeronde hbo-opleiding bij voorkeur in ICT.
 • Ruime ervaring in een rol als manager of teamlead binnen een IT-dienstverlenende organisatie/afdeling bij voorkeur in Pharma, Life Sciences of Food.
 • Diepgaande kennis met werken vanuit ITIL-processen en servicemanagement.
 • Inhoudelijke kennis van IT-infrastructuren, Information Security en Microsoft platformen.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal.

Dit krijg je als Manager IT Operations

 • 8% vakantiegeld per maand uitbetaald, een bonusregeling tot 5.5%.
 • Uitstekend pensioen bij Stichting Pensioenfonds PGB.
 • Werk je fulltime, heb je 25 vakantiedagen en 12.5 roostervrije dagen per jaar.
 • Korting op sporten, sportkleding, Hello Fresh, een fiets en collectieve zorgverzekering, allemaal extra’s die we bij Aspen API in Oss graag aan je bieden.
 • Jaarlijks een sportdag, afdelingsborrels en themabijeenkomsten.
 • Het hoofdkantoor van de Aspen Pharma Group is in Zuid-Afrika gevestigd, daarom geven wij met elkaar invulling aan de Nelson Mandela Dag. We zetten ons dan één dag belangeloos in voor de minder bedeelden in de samenleving.

Manager IT Operations bij Aspen jouw baan?

Wil je als Manager IT Operations bijdragen aan de gezondheid van patiënten wereldwijd? En samen op duurzame wijze bouwen aan jouw ambitie en die van Aspen API? Dan gaan we graag in gesprek met je. Solliciteer vandaag nog! Toch nog een vraag, mail deze naar oss.hr.flexcenter@nl.aspenpharma.com. Ignacy Cieślik – Recruiter – zal contact met je opnemen.

Werken bij Aspen API

Werken bij Aspen API is elke dag duurzaam werken om de wereld een stukje beter maken. Al een eeuw dragen wij bij aan de gezondheid van patiënten wereldwijd. We ontwikkelen en produceren complexe, hoogwaardige Actieve Farmaceutische Ingrediënten (API’s). De werkzame bestanddelen in medicijnen. Deze leveren we aan klanten wereldwijd. Wij doen dat samen met zo’n 750 collega’s in Nederland. Aspen API is onderdeel van een Internationaal API-netwerk met productielocaties in Nederland, de VS en Zuid-Afrika. Wij maken deel uit van de Aspen Group, een internationaal toonaangevende geneesmiddelenproducent met het hoofdkantoor in Durban, Zuid-Afrika. Los van functie, zijn we allemaal gewoon collega’s, die elkaar met respect behandelen, samenwerken en elkaar willen helpen. We doen wat we zeggen en als we een kans zien, nemen we initiatief om hier iets mee te doen. En dat kan ook, je kan bij iedereen binnenlopen.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Jouw
solicitatie

Reactie
sollicitatie

1e en/of 2e
gesprek

Optioneel
assessment

Jouw
contract

Welkom
collega

Stap 1: Jouw sollicitatie

Vacature gevonden die past bij jouw ambitie? Solliciteer! Staat jouw baan (nog) niet bij onze vacatures? Stuur een open sollicitatie en meld je aan voor de jobalert. Zo blijf je op de hoogte van de voor jou interessante vacatures.

Stap 2: Reactie op je sollicitatie

Zodra je hebt gesolliciteerd ontvangt je van ons een bevestigingsmail. Binnen 2 werkdagen neemt een recruiter contact met je op over het vervolg.

Stap 3: Kennismaken en 2e gesprek

We bellen je om een afspraak te maken voor een eerste gesprek. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar. Je ontmoet de manager en/of specialist en een collega uit het team. Passen jouw ambities bij die van Aspen? Zijn we allemaal enthousiast? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Samen met de HR Business Partner en de Hiring Manager ga je meer de diepte in. Zodat jij een goed beeld hebt van Aspen en de functie en wij van jou.

Stap 4: Optioneel: 3e gesprek en/of assessment

Soms is het fijn om elkaar nog een keer te spreken om alle vragen beantwoordt te krijgen. Dan plannen we een 3e gesprek in. Bij sommige functies is een assessment onderdeel van de procedure. We bespreken altijd met jou hoe de procedure eruit ziet. Zo weet je wat en wanneer je mag verwachten van Aspen en wij van jou.

Stap 5: Jouw contract

Willen we samen onze ambities waarmaken? Dan doen wij je graag een aanbod. De HR Business Partner stemt samen met jou de arbeidsvoorwaarden af. Dit kan op locatie of telefonisch. Ben je akkoord? Dan bevestigen we dit via de mail.

Stap 6: Welkom collega!

Om ervoor te zorgen dat alles administratief ook in orde is, vragen we je enkele formulieren in te vullen en uiteraard je contract te tekenen. En natuurlijk; welkom bij Aspen API in Oss!

"*" geeft vereiste velden aan

Ik solliciteer op:
Manager IT Operations

Stuur ons jouw gegevens en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Naam*
Bewaar mijn gegevens*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
  Privacy policy*

  Alle velden met een * zijn verplichte velden.

  Hidden
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • All sites
  • Africa Middle East
  • Americas
  • Asia
  • Australasia
  • Europe CIS