3131
More than just an API™
Menu

Manager Projectbureau

Heb je vragen? Bel met 06 20 04 78 28 of

Solliciteer direct

Manager Projectbureau

Coachen en collega’s aansturen in de boeiende en gevarieerde projectwerking

Vind jij het uitdagend om je collega’s te coachen en aan te sturen in de boeiende en gevarieerde projectwerking bij Aspen API? Je krijgt de nodige autonomie en werkt in een team met ontspannen sfeer. Je kan zowel in detail duiken als ook een helikopterview aanhouden in deze manager positie.

Dit is wat je gaat doen als Manager Projectbureau

 • Je werkt samen met 15 enthousiaste medewerkers van het projectbureau en stuurt hen aan.
 • Je onderhoudt contact met de leveranciers.
 • Je neemt deel aan stuurgroepen van de diverse projecten.
 • Je gaat de projectstandaarden opstellen en bijhouden.
 • Je zal jarlijks in samenwerking met de interne klant gaan om de investering portefeuille van het volgend boekjaar op te stellen.
 • Je maakt deel uit van het MT van de afdeling Technical Affairs.

Het team waar je mee samenwerkt

Het Projectbureau van Aspen API is onderdeel van de afdeling Technical Affairs. De afdeling Technical Affairs zorgt voor het onderhoud van de gebouwen, terreinen, productiefaciliteiten, utiliteiten en apparatuur binnen Aspen API. Daarnaast is de afdeling verantwoordelijk voor alle grote projecten binnen Aspen API.

Alle grote en complex projecten binnen Aspen API worden uitgevoerd onder verantwoordelijkheid van het Projectbureau. Dit betreft zowel investeringsprojecten als onderhoudsprojecten. Naast de Manager Projectbureau bestaat de afdeling uit ongeveer 15 medewerkers (Project Managers, Constructie Managers, Proces Engineers en een Project-Controller).

Jij als Manager Projectbureau

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde technische opleiding.
 • Bij voorkeur enkele jaren relevante werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Je hebt een goed analytisch en probleemoplossend vermogen.
 • Goede communicatieve vaardigheden binnen alle levels van de organisatie.

Dit krijg je als Manager Projectbureau

 • 8% vakantiegeld uitbetaald per maand en een bonusregeling tot 5.5%.
 • Uitstekend pensioen bij Stichting Pensioenfonds PGB.
 • 25 vakantiedagen en 12.5 roostervrije dagen per jaar.
 • Korting op sporten, sportkleding, Hello Fresh, een fiets en collectieve zorgverzekering.
 • Jaarlijks een sportdag, afdelingsborrels en themabijeenkomsten.
 • Het hoofdkantoor van de Aspen Pharma Group ligt in Zuid-Afrika, daarom geven wij met elkaar invulling aan de Nelson Mandela Dag. We zetten ons dan één dag belangeloos in voor de minder bedeelden in de samenleving.

Manager Projectbureau bij Aspen jouw baan?

Wil je als Manager Projectbureau bijdragen aan de gezondheid van patiënten wereldwijd? En samen op duurzame wijze bouwen aan jouw ambitie en die van Aspen API? Dan gaan we graag in gesprek met je. Solliciteer vandaag nog! Toch nog een vraag, mail deze naar oss.hr.flexcenter@nl.aspenpharma.com. Ignacy Cieślik – Recruiter – zal contact met je opnemen.

Werken bij Aspen API

Werken bij Aspen API is elke dag duurzaam werken om de wereld een stukje beter maken. Al een eeuw dragen wij bij aan de gezondheid van patiënten wereldwijd. We ontwikkelen en produceren complexe, hoogwaardige Actieve Farmaceutische Ingrediënten (API’s). De werkzame bestanddelen in medicijnen. Deze leveren we aan klanten wereldwijd. Wij doen dat samen met zo’n 750 collega’s in Nederland. Aspen API is onderdeel van een Internationaal API-netwerk met productielocaties in Nederland, de VS en Zuid-Afrika. Wij maken deel uit van de Aspen Group, een internationaal toonaangevende geneesmiddelenproducent met het hoofdkantoor in Durban, Zuid-Afrika. Los van functie, zijn we allemaal gewoon collega’s, die elkaar met respect behandelen, samenwerken en elkaar willen helpen. We doen wat we zeggen en als we een kans zien, nemen we initiatief om hier iets mee te doen. En dat kan ook, je kan bij iedereen binnenlopen.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Jouw
solicitatie

Reactie
sollicitatie

1e en/of 2e
gesprek

Optioneel
assessment

Jouw
contract

Welkom
collega

Stap 1: Jouw sollicitatie

Vacature gevonden die past bij jouw ambitie? Solliciteer! Staat jouw baan (nog) niet bij onze vacatures? Stuur een open sollicitatie en meld je aan voor de jobalert. Zo blijf je op de hoogte van de voor jou interessante vacatures.

Stap 2: Reactie op je sollicitatie

Zodra je hebt gesolliciteerd ontvangt je van ons een bevestigingsmail. Binnen 2 werkdagen neemt een recruiter contact met je op over het vervolg.

Stap 3: Kennismaken en 2e gesprek

We bellen je om een afspraak te maken voor een eerste gesprek. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar. Je ontmoet de manager en/of specialist en een collega uit het team. Passen jouw ambities bij die van Aspen? Zijn we allemaal enthousiast? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Samen met de HR Business Partner en de Hiring Manager ga je meer de diepte in. Zodat jij een goed beeld hebt van Aspen en de functie en wij van jou.

Stap 4: Optioneel: 3e gesprek en/of assessment

Soms is het fijn om elkaar nog een keer te spreken om alle vragen beantwoordt te krijgen. Dan plannen we een 3e gesprek in. Bij sommige functies is een assessment onderdeel van de procedure. We bespreken altijd met jou hoe de procedure eruit ziet. Zo weet je wat en wanneer je mag verwachten van Aspen en wij van jou.

Stap 5: Jouw contract

Willen we samen onze ambities waarmaken? Dan doen wij je graag een aanbod. De HR Business Partner stemt samen met jou de arbeidsvoorwaarden af. Dit kan op locatie of telefonisch. Ben je akkoord? Dan bevestigen we dit via de mail.

Stap 6: Welkom collega!

Om ervoor te zorgen dat alles administratief ook in orde is, vragen we je enkele formulieren in te vullen en uiteraard je contract te tekenen. En natuurlijk; welkom bij Aspen API in Oss!

"*" geeft vereiste velden aan

Ik solliciteer op:
Manager Projectbureau

Stuur ons jouw gegevens en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Naam*
Bewaar mijn gegevens*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
  Privacy policy*

  Alle velden met een * zijn verplichte velden.

  Hidden
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • All sites
  • Africa Middle East
  • Americas
  • Asia
  • Australasia
  • Europe CIS