1212
More than just an API™
Menu

Operator COM

Heb je vragen? Bel met 06 20 04 78 28 of

Solliciteer direct

Operator COM

Als operator zorg jij voor een goed lopend productieproces

En niet zomaar een proces, bij Aspen maak je de werkzame stof in een geneesmiddel. Je draagt bij aan de beschikbaarheid van veilige en effectieve geneesmiddelen voor patiënten over de hele wereld. Aspen Oss maakt namelijk de werkzame bestanddelen in medicijnen. Naast een bestaand productiepakket zijn we ook bezig met de medicijnen van de toekomst. Deze medicijnen worden met het oog op milieu ‘groen’ ontwikkeld en geproduceerd. 

Als operator stuur je voor het maken van medicijnen productieprocessen aan en bedien je productieapparatuur. Afwisselend werk, waar geen dag hetzelfde is. Dat doe je in een 5 ploegenrooster, waar een mooi salaris en ploegentoeslag tegenover staat.

Dit is wat je gaat doen als Operator COM

 • Je zorgt ervoor dat het productieproces soepel verloopt. Door het bedienen, bijsturen en controleren van productieapparatuur zoals reactoren, pompen, kolommen, drogers.
 • Je houdt de voortgang van het proces nauwkeurig in de gaten. Je controleert en stuurt bij door het bedienen van (regel)-afsluiters volgens de voorgeschreven procescriteria zoals druk en temperatuur.
 • Zie je een afwijking? Dan meld je dat bij de set coach of shiftlead. We lossen het op zodat het productieproces goed blijft lopen.
 • Tussentijds neem je monsters en test je deze door in-proces analyses zoals droogverlies of droogrest.
 • We maken ingrediënten voor medicijnen, daarom leef je alle (bedrijfs-) voorschriften, procedures en (internationale) standaarden na. Zo zorg je voor veiligheid, productkwaliteit en orde en netheid.
 • We registeren elke stap in het proces, daarvoor houd je productiegegevens bij en vul je werklijsten en procesdocumenten in.  
 • Je werkt in een 5-ploegendienst; ochtenddienst 7.00 – 15.00 uur, middagdienst 15.00 – 23.00 uur en nachtdienst van 23.00 tot 7.00 uur.

Het team waar je mee samenwerkt

Bij Aspen Oss hebben we twee productieafdelingen op locatie Moleneind en op locatie De Geer. Op Moleneind maken we ingrediënten voor medicijnen voor oncologie, hormoon- en vruchtbaarheidstherapieën. Bij locatie de Geer maken we steroïden en API voor het centraal zenuwstelsel.

Je standplaats is Oss, en jij komt te werken op locatie Moleneind. Speerpunt van deze afdeling is het produceren en zuiveren van peptiden, gebruik makend van de laatste stand der techniek. We werken hiervoor nauw samen met de ontwikkelingsafdeling van Aspen.

Jij als Operator COM

 • Je hebt een afgeronde MBO 3 of 4 opleiding in Procestechniek of Laboratoriumtechniek. Een VAPRO-A, B of C is perfect. Heb je dit niet? Geen probleem, je moet wel bereid zijn deze te gaan halen.
 • Je hebt een brandweer manschap diploma A, of bereid deze te halen. Veiligheid voor iedereen staat bij ons voorop. Dat houdt in dat je naast operator taken, ook deelneemt aan de bedrijfsbrandweer.
 • Je werkt gefocust op kwaliteit. Omdat we de werkzame bestanddelen voor medicijnen maken is dat erg belangrijk.   
 • Fulltime beschikbaar. Bereid om in een 5-ploegenrooster te werken, gemiddeld 33,6 uur per week.

Dit krijg je als Operator COM

 • Salaris tussen de 2500,- en 3500,- euro per maand (excl. ploegentoeslag en afhankelijk van ervaring en opleiding).
 • Ploegentoeslag van 26.8%.
 • 8% vakantiegeld uitbetaald per maand en een bonusregeling tot 5.5%.
 • Uitstekend pensioen bij Stichting Pensioenfonds PGB.
 • 25 vakantiedagen en 12.5 roostervrije dagen per jaar.
 • Korting op sporten, sportkleding, Hello Fresh, een fiets en collectieve zorgverzekering.
 • Jaarlijks een sportdag, afdelingsborrels en themabijeenkomsten.
 • Het hoofdkantoor van de Aspen Pharma Group ligt in Zuid-Afrika, daarom geven wij met elkaar invulling aan de Nelson Mandela Dag. We zetten ons dan één dag belangeloos in voor de minder bedeelden in de samenleving.

Operator bij Aspen jouw baan?

Wil je als Operator COM bijdragen aan de gezondheid van patiënten wereldwijd? En samen op duurzame wijze bouwen aan jouw ambitie en die van Aspen API? Dan gaan we graag in gesprek met je. Solliciteer vandaag nog! Toch nog een vraag, mail deze naar oss.hr.flexcenter@nl.aspenpharma.com. Ignacy Cieślik – Recruiter – zal contact met je opnemen.

Werken bij Aspen API

Werken bij Aspen API is elke dag duurzaam werken om de wereld een stukje beter maken. Al een eeuw dragen wij bij aan de gezondheid van patiënten wereldwijd. We ontwikkelen en produceren complexe, hoogwaardige Actieve Farmaceutische Ingrediënten (API’s). De werkzame bestanddelen in medicijnen. Deze leveren we aan klanten wereldwijd. Wij doen dat samen met zo’n 750 collega’s in Nederland. Aspen API is onderdeel van een Internationaal API-netwerk met productielocaties in Nederland, de VS en Zuid-Afrika. Wij maken deel uit van de Aspen Group, een internationaal toonaangevende geneesmiddelenproducent met het hoofdkantoor in Durban, Zuid-Afrika. Los van functie, zijn we allemaal gewoon collega’s, die elkaar met respect behandelen, samenwerken en elkaar willen helpen. We doen wat we zeggen en als we een kans zien, nemen we initiatief om hier iets mee te doen. En dat kan ook, je kan bij iedereen binnenlopen.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Jouw
solicitatie

Reactie
sollicitatie

1e en/of 2e
gesprek

Optioneel
assessment

Jouw
contract

Welkom
collega

Stap 1: Jouw sollicitatie

Vacature gevonden die past bij jouw ambitie? Solliciteer! Staat jouw baan (nog) niet bij onze vacatures? Stuur een open sollicitatie en meld je aan voor de jobalert. Zo blijf je op de hoogte van de voor jou interessante vacatures.

Stap 2: Reactie op je sollicitatie

Zodra je hebt gesolliciteerd ontvangt je van ons een bevestigingsmail. Binnen 2 werkdagen neemt een recruiter contact met je op over het vervolg.

Stap 3: Kennismaken en 2e gesprek

We bellen je om een afspraak te maken voor een eerste gesprek. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar. Je ontmoet de manager en/of specialist en een collega uit het team. Passen jouw ambities bij die van Aspen? Zijn we allemaal enthousiast? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Samen met de HR Business Partner en de Hiring Manager ga je meer de diepte in. Zodat jij een goed beeld hebt van Aspen en de functie en wij van jou.

Stap 4: Optioneel: 3e gesprek en/of assessment

Soms is het fijn om elkaar nog een keer te spreken om alle vragen beantwoordt te krijgen. Dan plannen we een 3e gesprek in. Bij sommige functies is een assessment onderdeel van de procedure. We bespreken altijd met jou hoe de procedure eruit ziet. Zo weet je wat en wanneer je mag verwachten van Aspen en wij van jou.

Stap 5: Jouw contract

Willen we samen onze ambities waarmaken? Dan doen wij je graag een aanbod. De HR Business Partner stemt samen met jou de arbeidsvoorwaarden af. Dit kan op locatie of telefonisch. Ben je akkoord? Dan bevestigen we dit via de mail.

Stap 6: Welkom collega!

Om ervoor te zorgen dat alles administratief ook in orde is, vragen we je enkele formulieren in te vullen en uiteraard je contract te tekenen. En natuurlijk; welkom bij Aspen API in Oss!

"*" geeft vereiste velden aan

Ik solliciteer op:
Operator COM

Stuur ons jouw gegevens en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Naam*
Bewaar mijn gegevens*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
  Privacy policy*

  Alle velden met een * zijn verplichte velden.

  Hidden
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • All sites
  • Africa Middle East
  • Americas
  • Asia
  • Australasia
  • Europe CIS