3131
More than just an API™
Menu

Project Engineer E&I

Heb je vragen? Bel met 06 20 04 78 28 of

Solliciteer direct

Project Engineer E&I

Deel je expertise en technische capaciteiten bij E&I werkzaamheden

Voor onze locaties in Oss en Boxtel zijn we op zoek naar een Project Engineer Electrical & Instrumentation (E&I) voor de afdeling Project Engineering. Als Project Engineer E&I draag je zorg voor de realisatie van brownfield en greenfield projecten m.b.t. modificatie en nieuwbouw. De belangrijkste uitdagingen zijn het ontwikkelen/voorbereiden en uitvoeren van E&I projecten volgens de Aspen Project Management methodiek in nauwe samenwerking met de interne klanten en andere stakeholders. In deze rol rapporteer je aan de Manager Project Engineering.

Dit is wat je gaat doen als Project Engineer E&I

 • Omzetten van een globaal ontwerp in een detailontwerp voor het E&I-deel.
 • De engineering en constructie wordt in de meeste gevallen uitgevoerd door gespecialiseerde contractors. De Project Engineer is hierbij verantwoordelijk voor de bewaking van veiligheid, kwaliteit, voortgang en kosten.
 • Waarborgen dat aan alle overheids- en veiligheidseisen, technische specificaties en gebruikerseisen wordt voldaan.
 • Vervullen van een coördinerende rol bij de finale oplevering aan de afdeling operations en maintenance.
 • Bij projecten die hoofzakelijk een E&I scope hebben, kan je daarnaast ook de rol van projectmanager vervullen.
 • Projecten worden ontwikkeld en uitgevoerd volgens de Aspen Project Management methodiek gebaseerd op het V-model. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met de interne klanten en andere stakeholders.
 • Je ondersteunt Aspen locaties Moleneind, De Geer en Boxtel bij E&I technische vraagstukken alsook bij het realiseren en onderhouden van Aspen standaarden.

Het team waar je mee samenwerkt

De functie wordt uitgevoerd binnen de afdeling Technical Affairs. Deze afdeling verzorgt voor de gehele operatie van Aspen API het management van de facilities, de opwekking en distributie van utilities, de uitvoering van investeringsprojecten voor de productie-installatie als alle algemene voorzieningen. Verder verzorgt de afdeling het centrale gedeelte van Maintenance en Reliability, het contractmanagement van externe dienstverleners en is de afdeling Operational Excellence binnen de afdeling Technical Affairs geplaatst.

Jij als Project Engineer E&I

 • Afgeronde Hbo-opleiding bij voorkeur richting Elektrotechniek of Industriële automatisering.
 • Minimaal 2 jaar relevante ervaring in de producerende farmaceutische of voedingsmiddelenindustrie.
 • Ervaring in het uitvoeren van brownfield en greenfield projecten.
 • Kennis en ervaring op het gebied van Atex, SIL, NEN-1010, NEN-3140;
 • Kennis en ervaring in het opstellen van project documentatie en kostenramingen alsook volgen van industrie relevante normen en standaarden, GMP- en EHS-richtlijnen.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • In staat zijn om op professionele wijze met zowel interne als externe partijen contacten te onderhouden.
 • Ervaring met SAP is een pre.
 • VCA-VOL.

Dit krijg je als Project Engineer E&I

 • 8% vakantiegeld uitbetaald per maand en een bonusregeling tot 5.5%.
 • Uitstekend pensioen bij Stichting Pensioenfonds PGB.
 • 25 vakantiedagen en 12.5 roostervrije dagen per jaar.
 • Korting op sporten, sportkleding, Hello Fresh, een fiets en collectieve zorgverzekering.
 • Jaarlijks een sportdag, afdelingsborrels en themabijeenkomsten.
 • Het hoofdkantoor van de Aspen Pharma Group ligt in Zuid-Afrika, daarom geven wij met elkaar invulling aan de Nelson Mandela Dag. We zetten ons dan één dag belangeloos in voor de minder bedeelden in de samenleving.

Project Engineer E&I bij Aspen jouw baan?

Wil je als Project Engineer E&I bijdragen aan de gezondheid van patiënten wereldwijd? En samen op duurzame wijze bouwen aan jouw ambitie en die van Aspen API? Dan gaan we graag in gesprek met je. Solliciteer vandaag nog! Toch nog een vraag, mail deze naar oss.hr.flexcenter@nl.aspenpharma.com. Ignacy Cieślik – Recruiter – zal contact met je opnemen.

Werken bij Aspen API

Werken bij Aspen API is elke dag duurzaam werken om de wereld een stukje beter maken. Al een eeuw dragen wij bij aan de gezondheid van patiënten wereldwijd. We ontwikkelen en produceren complexe, hoogwaardige Actieve Farmaceutische Ingrediënten (API’s). De werkzame bestanddelen in medicijnen. Deze leveren we aan klanten wereldwijd. Wij doen dat samen met zo’n 750 collega’s in Nederland. Aspen API is onderdeel van een Internationaal API-netwerk met productielocaties in Nederland, de VS en Zuid-Afrika. Wij maken deel uit van de Aspen Group, een internationaal toonaangevende geneesmiddelenproducent met het hoofdkantoor in Durban, Zuid-Afrika. Los van functie, zijn we allemaal gewoon collega’s, die elkaar met respect behandelen, samenwerken en elkaar willen helpen. We doen wat we zeggen en als we een kans zien, nemen we initiatief om hier iets mee te doen. En dat kan ook, je kan bij iedereen binnenlopen.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Jouw
solicitatie

Reactie
sollicitatie

1e en/of 2e
gesprek

Optioneel
assessment

Jouw
contract

Welkom
collega

Stap 1: Jouw sollicitatie

Vacature gevonden die past bij jouw ambitie? Solliciteer! Staat jouw baan (nog) niet bij onze vacatures? Stuur een open sollicitatie en meld je aan voor de jobalert. Zo blijf je op de hoogte van de voor jou interessante vacatures.

Stap 2: Reactie op je sollicitatie

Zodra je hebt gesolliciteerd ontvangt je van ons een bevestigingsmail. Binnen 2 werkdagen neemt een recruiter contact met je op over het vervolg.

Stap 3: Kennismaken en 2e gesprek

We bellen je om een afspraak te maken voor een eerste gesprek. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar. Je ontmoet de manager en/of specialist en een collega uit het team. Passen jouw ambities bij die van Aspen? Zijn we allemaal enthousiast? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Samen met de HR Business Partner en de Hiring Manager ga je meer de diepte in. Zodat jij een goed beeld hebt van Aspen en de functie en wij van jou.

Stap 4: Optioneel: 3e gesprek en/of assessment

Soms is het fijn om elkaar nog een keer te spreken om alle vragen beantwoordt te krijgen. Dan plannen we een 3e gesprek in. Bij sommige functies is een assessment onderdeel van de procedure. We bespreken altijd met jou hoe de procedure eruit ziet. Zo weet je wat en wanneer je mag verwachten van Aspen en wij van jou.

Stap 5: Jouw contract

Willen we samen onze ambities waarmaken? Dan doen wij je graag een aanbod. De HR Business Partner stemt samen met jou de arbeidsvoorwaarden af. Dit kan op locatie of telefonisch. Ben je akkoord? Dan bevestigen we dit via de mail.

Stap 6: Welkom collega!

Om ervoor te zorgen dat alles administratief ook in orde is, vragen we je enkele formulieren in te vullen en uiteraard je contract te tekenen. En natuurlijk; welkom bij Aspen API in Oss!

"*" geeft vereiste velden aan

Ik solliciteer op:
Project Engineer E&I

Stuur ons jouw gegevens en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Naam*
Bewaar mijn gegevens*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
  Privacy policy*

  Alle velden met een * zijn verplichte velden.

  Hidden
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • All sites
  • Africa Middle East
  • Americas
  • Asia
  • Australasia
  • Europe CIS