3131
More than just an API™
Menu

Safety Specialist

Heb je vragen? Bel met 06 20 04 78 28 of

Solliciteer direct

Safety Specialist

Effectief beheren van de veiligheidswetgeving voor Aspen API

In deze functie zal je voornamelijk verantwoordelijk zijn voor het effectief beheren van de veiligheidswetgeving voor Aspen API. Je gaat ook een security managementsysteem vormgeven en beheren. In deze afwisselende rol ben jij de veiligheidsdeskundige binnen ons bedrijf. Je blijft ook up-to-date met de technische kennis op het vakgebied en continu ontwikkelt jezelf in die richting. Wij bieden een hybride werkplek met het kantoor gevestigd in Oss.

Dit is wat je gaat doen als Safety Specialist

 • Initiatief ondersteuning ter verbetering van de veiligheidscultuur.
 • Implementatie van de wettelijke vereisten in praktische oplossingen alsook ontwikkeling van de veiligheidsprogramma’s voor High Risk Work.
 • Controle van SHE-wetgeving en procedures door het uitvoeren van inspecties en audits.
 • Risicoanalyses uitvoeren ten behoeve van Security.
 • Actief bijdragen aan het actueel houden van het security managementsysteem.
 • Je treedt namens Aspen op als inspectieleider voor inspecties uitgevoerd door overheidsinstanties en als kennisdeskundige voor onze medewerkers.
 • Toezicht houden op de resultaten van projecten om ervoor te zorgen dat de SHE en security voorschriften worden nageleefd.
 • Zorgen voor SHE-effectbeoordeling voor veranderingen en projecten alsook advies geven en informeren het management over hiaten in de naleving.

Het team waar je mee samenwerkt

Safety, Health & Environment (SHE) team van Aspen Oss telt rond 20 medewerkers. Je zal binnen het onderdeel Security, Safety & Emergency Preparedness werken dat is verantwoordelijk voor de aandachtsgebieden van (Process)Safety en Security. Het kan zijn dat je in het geheel voor die twee velden verantwoordelijk bent, maar in praktijk is het mogelijk dat er alleen een van de aandachtsgebieden onder jou valt.

Jij als Safety Specialist

 • HBO- of WO-opleiding in de richting van Procestechniek of Chemie.
 • Opleiding Hogere Veiligheidskunde alsook aanvullende specifieke opleidingen op het gebied van (Process)Safety zijn zeer welkom.
 • Kandidaten met als opleiding HBO Integrale Veiligheidsopleiding zijn ook welkom.
 • Ervaring binnen een complex industriële omgeving (bij voorkeur pharma of chemie).
 • Diplomatieke mindset met gevoel voor interne en externe belangenverhoudingen.
 • Je vindt het leuk om vaak zelfstandig te werken en initiatief en verantwoordelijk te nemen.
 • Bereidheid om (eventueel) te reizen. Hoewel de functie is gevestigd in Oss, kan de functie werkopdrachten inhouden op andere locaties in de regio.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.

Dit krijg je als Safety Specialist

 • 8% vakantiegeld uitbetaald per maand en een bonusregeling tot 5.5%.
 • Uitstekend pensioen bij Stichting Pensioenfonds PGB.
 • 25 vakantiedagen en 12.5 roostervrije dagen per jaar.
 • Korting op sporten, sportkleding, Hello Fresh, een fiets en collectieve zorgverzekering.
 • Jaarlijks een sportdag, afdelingsborrels en themabijeenkomsten.
 • Het hoofdkantoor van de Aspen Pharma Group ligt in Zuid-Afrika, daarom geven wij met elkaar invulling aan de Nelson Mandela Dag. We zetten ons dan één dag belangeloos in voor de minder bedeelden in de samenleving.

Safety Specialist jouw baan?

Wil je als Safety Specialist bijdragen aan de gezondheid van patiënten wereldwijd? En samen op duurzame wijze bouwen aan jouw ambitie en die van Aspen API? Dan gaan we graag in gesprek met je. Solliciteer vandaag nog! Toch nog een vraag, mail deze naar oss.hr.flexcenter@nl.aspenpharma.com. Ignacy Cieślik – Recruiter – zal contact met je opnemen.

Werken bij Aspen API

Werken bij Aspen API is elke dag werken aan de wereld een stukje beter maken. Bijdragen aan de gezondheid van patiënten wereldwijd. Want wij ontwikkelen en produceren namelijk complexe, hoogwaardige Actieve Farmaceutische Ingrediënten (API’s). Dat zijn de werkzame bestanddelen in medicijnen. Deze leveren we aan klanten wereldwijd. Het gevoel van een familiebedrijf met zo’n 750 collega’s en toch onderdeel van een Internationaal toonaangevende geneesmiddelfabrikant met het hoofdkantoor in Zuid-Afrika, de Aspen Pharma Group. Los van functie, zijn we allemaal gewoon collega’s, die elkaar met respect behandelen, samenwerken en elkaar willen helpen. We doen wat we zeggen en als we een kans zien, nemen we initiatief om hier iets mee te doen. En dat kan ook, want de deuren staan bij iedereen open.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Jouw
solicitatie

Reactie
sollicitatie

1e en/of 2e
gesprek

Optioneel
assessment

Jouw
contract

Welkom
collega

Stap 1: Jouw sollicitatie

Vacature gevonden die past bij jouw ambitie? Solliciteer! Staat jouw baan (nog) niet bij onze vacatures? Stuur een open sollicitatie en meld je aan voor de jobalert. Zo blijf je op de hoogte van de voor jou interessante vacatures.

Stap 2: Reactie op je sollicitatie

Zodra je hebt gesolliciteerd ontvangt je van ons een bevestigingsmail. Binnen 2 werkdagen neemt een recruiter contact met je op over het vervolg.

Stap 3: Kennismaken en 2e gesprek

We bellen je om een afspraak te maken voor een eerste gesprek. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar. Je ontmoet de manager en/of specialist en een collega uit het team. Passen jouw ambities bij die van Aspen? Zijn we allemaal enthousiast? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Samen met de HR Business Partner en de Hiring Manager ga je meer de diepte in. Zodat jij een goed beeld hebt van Aspen en de functie en wij van jou.

Stap 4: Optioneel: 3e gesprek en/of assessment

Soms is het fijn om elkaar nog een keer te spreken om alle vragen beantwoordt te krijgen. Dan plannen we een 3e gesprek in. Bij sommige functies is een assessment onderdeel van de procedure. We bespreken altijd met jou hoe de procedure eruit ziet. Zo weet je wat en wanneer je mag verwachten van Aspen en wij van jou.

Stap 5: Jouw contract

Willen we samen onze ambities waarmaken? Dan doen wij je graag een aanbod. De HR Business Partner stemt samen met jou de arbeidsvoorwaarden af. Dit kan op locatie of telefonisch. Ben je akkoord? Dan bevestigen we dit via de mail.

Stap 6: Welkom collega!

Om ervoor te zorgen dat alles administratief ook in orde is, vragen we je enkele formulieren in te vullen en uiteraard je contract te tekenen. En natuurlijk; welkom bij Aspen API in Oss!

"*" geeft vereiste velden aan

Ik solliciteer op:
Safety Specialist

Stuur ons jouw gegevens en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Naam*
Bewaar mijn gegevens*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
  Privacy policy*

  Alle velden met een * zijn verplichte velden.

  Hidden
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • All sites
  • Africa Middle East
  • Americas
  • Asia
  • Australasia
  • Europe CIS