3131
More than just an API™
Menu

Set Coach

Heb je vragen? Bel met 06 20 04 78 28 of

Solliciteer direct

Set Coach

Deel je expertise en passie voor productie met ons!

De Set Coach verleent assistentie aan de Shift Lead door de productiewerkzaamheden te coördineren en (functioneel) aan te sturen. In deze functie zorg je dat de batches op juiste wijze en tijdig worden gerealiseerd. Je neemt ook de rol van Shift Lead waar bij diens afwezigheid.

Dit is wat je gaat doen als Set Coach

 • Instrueren en aansturen van ploegmedewerkers tijdens de dienst.
 • Toezien op de uitvoering van werkzaamheden en aangeven van gewenste aanpassingen.
 • Oplossen van moeilijkheden die door medewerkers niet kunnen of mogen worden verholpen en indien nodig overleggen met je leidinggevende.
 • Signaleren van personele zaken/problemen bij leidinggevende.
 • Toezien op en naleven van (bedrijfs-)voorschriften, procedures en (internationale) standaarden t.a.v. veiligheid, productkwaliteit, orde en netheid (o.a. GMP en SHE-richtlijnen).
 • Zorgdragen voor het bedienen, bijsturen en controleren van de productieapparatuur (reactoren, drogers e.d.).
 • Bijhouden van productiegegevens – invullen van werklijsten en procesdocumenten.
 • Reviewen van werklijsten van uitgevoerde (deel)processen.

Het team waar je mee samenwerkt

COG is een onderdeel van de chemische productie-unit van Aspen API, gevestigd op locatie in Oss. Dit bedrijfsonderdeel is verantwoordelijk voor de productie van ongeveer 20 API’s volgens de GMP-regelgeving. Op deze site worden ongeveer 80 verschillende processtappen (zowel chemische reacties en zuiveringen) uitgevoerd via “batch productie”. De ploeg bestaat uit een Shift Lead, Set Coach en samen met 13 collega operators zijn jullie verantwoordelijk voor de productie.

Jij als Set Coach

 • Als Set Coach ben je in het bezit van minimaal VAPRO B en je hebt meerdere jaren ervaring na het behalen van het VAPRO-diploma.
 • Daarnaast heb jij specifieke functietrainingen gevolgd, denk hierbij b.v. aan trainingen m.b.t. leidinggeven, probleemanalyse en het opstellen van een verbetervoorstel.
 • Je beschikt over de juiste communicatieve vaardigheden en je bent in staat om de medewerkers taakgericht aan te sturen.
 • Verder ben je zelfstandig en proactief, je kan goed plannen en organiseren en hebt een positieve instelling zodat je een voorbeeld wordt voor je collega’s.

Dit krijg je als Set Coach

 • 8% vakantiegeld uitbetaald per maand en een ploegentoeslag van 26.8%.
 • Uitstekend pensioen bij Stichting Pensioenfonds PGB.
 • 25 vakantiedagen en 2 roostervrije dagen per jaar.
 • Korting op sporten, sportkleding, Hello Fresh, een fiets en collectieve zorgverzekering.
 • Jaarlijks een sportdag, afdelingsborrels en themabijeenkomsten.
 • Het hoofdkantoor van de Aspen Pharma Group ligt in Zuid-Afrika, daarom geven wij met elkaar invulling aan de Nelson Mandela Dag. We zetten ons dan één dag belangeloos in voor de minder bedeelden in de samenleving.

Set Coach bij Aspen jouw baan?

Wil je als Set Coach bijdragen aan het leveren van API’s, gegarandeerd met een hoge kwaliteit en leverbetrouwbaarheid dan gaan we graag in gesprek met je. Solliciteer vandaag nog! Toch nog een vraag, mail deze naar oss.hr.flexcenter@nl.aspenpharma.com. Ignacy Cieślik – Recruiter – zal contact met je opnemen.

Werken bij Aspen API

Werken bij Aspen API is elke dag duurzaam werken om de wereld een stukje beter maken. Al een eeuw dragen wij bij aan de gezondheid van patiënten wereldwijd. We ontwikkelen en produceren complexe, hoogwaardige Actieve Farmaceutische Ingrediënten (API’s). De werkzame bestanddelen in medicijnen. Deze leveren we aan klanten wereldwijd. Wij doen dat samen met zo’n 750 collega’s in Nederland. Aspen API is onderdeel van een Internationaal API-netwerk met productielocaties in Nederland, de VS en Zuid-Afrika. Wij maken deel uit van de Aspen Group, een internationaal toonaangevende geneesmiddelenproducent met het hoofdkantoor in Durban, Zuid-Afrika. Los van functie, zijn we allemaal gewoon collega’s, die elkaar met respect behandelen, samenwerken en elkaar willen helpen. We doen wat we zeggen en als we een kans zien, nemen we initiatief om hier iets mee te doen.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Jouw
solicitatie

Reactie
sollicitatie

1e en/of 2e
gesprek

Optioneel
assessment

Jouw
contract

Welkom
collega

Stap 1: Jouw sollicitatie

Vacature gevonden die past bij jouw ambitie? Solliciteer! Staat jouw baan (nog) niet bij onze vacatures? Stuur een open sollicitatie en meld je aan voor de jobalert. Zo blijf je op de hoogte van de voor jou interessante vacatures.

Stap 2: Reactie op je sollicitatie

Zodra je hebt gesolliciteerd ontvangt je van ons een bevestigingsmail. Binnen 2 werkdagen neemt een recruiter contact met je op over het vervolg.

Stap 3: Kennismaken en 2e gesprek

We bellen je om een afspraak te maken voor een eerste gesprek. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar. Je ontmoet de manager en/of specialist en een collega uit het team. Passen jouw ambities bij die van Aspen? Zijn we allemaal enthousiast? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Samen met de HR Business Partner en de Hiring Manager ga je meer de diepte in. Zodat jij een goed beeld hebt van Aspen en de functie en wij van jou.

Stap 4: Optioneel: 3e gesprek en/of assessment

Soms is het fijn om elkaar nog een keer te spreken om alle vragen beantwoordt te krijgen. Dan plannen we een 3e gesprek in. Bij sommige functies is een assessment onderdeel van de procedure. We bespreken altijd met jou hoe de procedure eruit ziet. Zo weet je wat en wanneer je mag verwachten van Aspen en wij van jou.

Stap 5: Jouw contract

Willen we samen onze ambities waarmaken? Dan doen wij je graag een aanbod. De HR Business Partner stemt samen met jou de arbeidsvoorwaarden af. Dit kan op locatie of telefonisch. Ben je akkoord? Dan bevestigen we dit via de mail.

Stap 6: Welkom collega!

Om ervoor te zorgen dat alles administratief ook in orde is, vragen we je enkele formulieren in te vullen en uiteraard je contract te tekenen. En natuurlijk; welkom bij Aspen API in Oss!

"*" geeft vereiste velden aan

Ik solliciteer op:
Set Coach

Stuur ons jouw gegevens en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Naam*
Bewaar mijn gegevens*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
  Privacy policy*

  Alle velden met een * zijn verplichte velden.

  Hidden
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • All sites
  • Africa Middle East
  • Americas
  • Asia
  • Australasia
  • Europe CIS