3131
More than just an API™
Menu

Stage arbeidsmarkcommunicatie en recruitment

Heb je vragen? Bel met 06 20 04 78 28 of

Solliciteer direct

Stage arbeidsmarkcommunicatie en recruitment

Bouw jij mee aan onze arbeidsmarktcommunicatie?

Ben je op zoek naar een meeloopstage in arbeidsmarktcommunicatie en recruitment? En vind je het leuk om mee te werken aan de uitrol van het strategisch arbeidsmarktcommunicatie plan? Dit is net klaar en je mag met alle onderdelen uit het plan meekijken, meedenken en meewerken. Waar je zeker mee aan de slag gaat is het maken van een evenementenkalender voor 2024. Campusrecruitment, rondleidingen bij onze fabriek, gastcolleges of evenementen op scholen, universiteiten en studieverenigingen, vak- en banenbeurzen. Wat zetten we aan activiteiten op de agenda om nieuw talent voor Aspen API te vinden? Jij maakt hiervoor het plan en stelt de agenda voor 2024 op.


Dit is wat je gaat doen als stagiair arbeidsmarktcommunicatie

 • Je bent een half jaar echt onderdeel van het team. Je denkt en ontwikkelt mee en je kunt in meerdere onderdelen van arbeidsmarktcommunicatie ervaring opdoen.
 • Waar je zeker mee aan de slag gaat is het maken van een evenementenkalender voor 2024. Waar gaan we onze toekomstige collega’s vinden? Aan welke beurzen en evenementen gaan we deelnemen? Met welke scholen, universiteiten en studieverenigingen hebben we al contact en gaan we contact zoeken? Waar en hoe gaan we ons werkgeversverhaal vertellen en vinden we onze potentiële nieuwe collega’s? Je gaat op onderzoek uit en stelt een plan op voor 2024. En natuurlijk organiseer je deze activiteiten mee. Helpt met het maken van de juiste communicatiemiddelen en zoekt mee naar gadgets. Alles om dat nieuwe talent te vinden en te laten ervaren wat zo bijzonder aan werken bij Aspen API is.
 • Dit jaar staan er ook nog een aantal activiteiten op de agenda, zoals Figon, weekend van de wetenschap en de Pharma City Run. Jij organiseert mee en bent erbij!

Jouw stagebegeleiding en collega’s

Yvonne staat als stagebegeleider voor jou klaar. Zij is HR Business Partner en projectmanager van de Employer Branding en Arbeidsmarktcommunicatie strategie. Ook de communicatieadviseurs en HR-collega’s maken je graag wegwijs in de boeiende wereld van arbeidsmarktcommunicatie in de chemische industrie. Met deze stage leer je van én groei je op de werkvloer. Je krijgt de kans om de kennis die je in jouw opleiding leert ook echt in de praktijk toe te passen.

Dit krijg jij als stagiair

 • Volg je een HBO opleiding? Dan krijg je een stagevergoeding van 465 euro per maand.
 • Een stage bij een organisatie die een duurzame bijdrage levert aan de gezondheid van patiënten wereldwijd. Dankzij onze Actieve Farmaceutische Ingrediënten (API’s). De actieve bestanddelen in medicijnen. Die ontwikkelen en produceren we en leveren we wereldwijd aan producenten van geneesmiddelen.
 • We leiden je graag en goed op. Je stagebegeleidster Yvonne staat altijd voor je klaar en ook je andere collega’s helpen je graag.

Stage lopen bij Aspen API

Bij het onderzoek voor het strategische arbeidsmarktcommunicatie plan, vroegen we een aantal stagiaires hun mening. Dit is wat ze vertelden:

‘Als eerste wat echt opvalt bij Aspen is de vriendelijkheid. Wat ik ook heel erg waardeer aan Aspen is de vrijheid die je krijgt. Je mag veel dingen zelf bepalen en dat waardeer ik enorm.’

‘Vriendelijke leidinggevende die altijd bereid is om mee te denken en het contact met vele verschillende culturen tijdens mijn onderzoek.’


’Fijne collega’s die met je mee denken en helpen als je ergens tegen aan loopt. Vrijheid met werken, er is hier veel ruimte om je werk te doen. Iedereen is betrokken en tegelijkertijd krijg je ook de vrijheid om je werk op de juiste manier te doen.’

Past dat bij jou? En wil jij ervaring opdoen in arbeidsmarktcommunicatie en recruitment? Solliciteer vandaag nog! Toch nog een vraag, bel dan met Yvonne Wildenberg-Nabuurs, Senior HR Business Partner en misschien wel jouw toekomstige stagebegeleidster op 06-31657988.

Werken bij Aspen API

Werken bij Aspen API is elke dag duurzaam werken om de wereld een stukje beter maken. Al een eeuw dragen wij bij aan de gezondheid van patiënten wereldwijd. We ontwikkelen en produceren complexe, hoogwaardige Actieve Farmaceutische Ingrediënten (API’s). De werkzame bestanddelen in medicijnen. Deze leveren we aan klanten wereldwijd. Wij doen dat samen met zo’n 750 collega’s in Nederland. Aspen API is onderdeel van een Internationaal API-netwerk met productielocaties in Nederland, de VS en Zuid-Afrika. Wij maken deel uit van de Aspen Group, een internationaal toonaangevende geneesmiddelenproducent met het hoofdkantoor in Durban, Zuid-Afrika. Los van functie, zijn we allemaal gewoon collega’s, die elkaar met respect behandelen, samenwerken en elkaar willen helpen. We doen wat we zeggen en als we een kans zien, nemen we initiatief om hier iets mee te doen. En dat kan ook, je kan bij iedereen binnenlopen.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Jouw
solicitatie

Reactie
sollicitatie

1e en/of 2e
gesprek

Optioneel
assessment

Jouw
contract

Welkom
collega

Stap 1: Jouw sollicitatie

Vacature gevonden die past bij jouw ambitie? Solliciteer! Staat jouw baan (nog) niet bij onze vacatures? Stuur een open sollicitatie en meld je aan voor de jobalert. Zo blijf je op de hoogte van de voor jou interessante vacatures.

Stap 2: Reactie op je sollicitatie

Zodra je hebt gesolliciteerd ontvangt je van ons een bevestigingsmail. Binnen 2 werkdagen neemt een recruiter contact met je op over het vervolg.

Stap 3: Kennismaken en 2e gesprek

We bellen je om een afspraak te maken voor een eerste gesprek. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar. Je ontmoet de manager en/of specialist en een collega uit het team. Passen jouw ambities bij die van Aspen? Zijn we allemaal enthousiast? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Samen met de HR Business Partner en de Hiring Manager ga je meer de diepte in. Zodat jij een goed beeld hebt van Aspen en de functie en wij van jou.

Stap 4: Optioneel: 3e gesprek en/of assessment

Soms is het fijn om elkaar nog een keer te spreken om alle vragen beantwoordt te krijgen. Dan plannen we een 3e gesprek in. Bij sommige functies is een assessment onderdeel van de procedure. We bespreken altijd met jou hoe de procedure eruit ziet. Zo weet je wat en wanneer je mag verwachten van Aspen en wij van jou.

Stap 5: Jouw contract

Willen we samen onze ambities waarmaken? Dan doen wij je graag een aanbod. De HR Business Partner stemt samen met jou de arbeidsvoorwaarden af. Dit kan op locatie of telefonisch. Ben je akkoord? Dan bevestigen we dit via de mail.

Stap 6: Welkom collega!

Om ervoor te zorgen dat alles administratief ook in orde is, vragen we je enkele formulieren in te vullen en uiteraard je contract te tekenen. En natuurlijk; welkom bij Aspen API in Oss!

"*" geeft vereiste velden aan

Ik solliciteer op:
Stage arbeidsmarkcommunicatie en recruitment

Stuur ons jouw gegevens en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Naam*
Bewaar mijn gegevens*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
  Privacy policy*

  Alle velden met een * zijn verplichte velden.

  Hidden
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • All sites
  • Africa Middle East
  • Americas
  • Asia
  • Australasia
  • Europe CIS