3131
More than just an API™
Menu

Stage filtraties in chemische productie

Heb je vragen? Bel met 06 20 04 78 28 of

Solliciteer direct

Stage filtraties in chemische productie

Introductie

Aspen Oss is een producent van actieve farmaceutische ingrediënten (API), die worden gebruikt bij de bereiding van medicijnen. Op productiesite De Geer worden meer dan 50 verschillende processen uitgevoerd, variërend van eenvoudige zuiveringen tot ingewikkelde chemische processen. De processen in productiegebouw BB worden semi-automatisch uitgevoerd, dat wil zeggen dat een aantal handelingen zijn voorgeprogrammeerd in een recept, maar daarnaast een operator nodig is om handmatig acties uit te voeren.

Probleembeschrijving

In de procesvoering worden regelmatig filtraties uitgevoerd. Aansluitend aan de filtratie moet product vaak worden gedroogd. De droogtijd is sterk afhankelijk van hoe goed de filtratie is uitgevoerd. Uit een eerste analyse blijkt dat er een grote variatie in de uitvoering van de filtraties zit, hetgeen leidt tot grote variatie in de droogtijd.

Opdracht

Om variatie in de duur van de processen te verminderen kan onderzocht worden wat de ideale filtratie tijd en druk is. Hierbij moet een afweging gemaakt worden tussen de filtratie tijd en de winst in de droogtijd, zodat de doorlooptijd zo kort mogelijk wordt.

De opdracht zal er als volgt uitzien:

 • Go-See in de productieafdeling bij uitvoering huidige manier van filtraties.
 • Data-analyse van de parameters die in PCS-systeem zijn gelogd: zowel de parameters m.b.t. filtreren (druk, product, filter, opbouw filtratie) als de parameters van de corresponderende droogprocessen (tijdsduur drogen, hoeveelheid destillaat als maat hoe goed is drooggeperst) zijn van belang.
 • Bepaal uit de data wat een optimale filtratie is en maak voorstel voor toepassing in productie.
 • Evaluatie van mogelijke tijdbesparing voor operators en doorlooptijden van proces.

Door deze opdracht wordt inzicht gekregen in hoe de chemische productie in een semi-automatische fabriek verloopt. De opdracht is heel praktisch en helpt om productieprocessen verder te optimaliseren.

Interesse?

Neem contact op met Marcia van Loo (Manager Chemical Engineering COG) via mvanloo@nl.aspenpharma.com of 06-53533948. Of met Maurice Hendrix (Chemical Engineer) via mhendrix@nl.aspenpharma.com of 06-29608615.

Werken bij Aspen API

Werken bij Aspen API is elke dag duurzaam werken om de wereld een stukje beter maken. Al een eeuw dragen wij bij aan de gezondheid van patiënten wereldwijd. We ontwikkelen en produceren complexe, hoogwaardige Actieve Farmaceutische Ingrediënten (API’s). De werkzame bestanddelen in medicijnen. Deze leveren we aan klanten wereldwijd. Wij doen dat samen met zo’n 750 collega’s in Nederland. Aspen API is onderdeel van een Internationaal API-netwerk met productielocaties in Nederland, de VS en Zuid-Afrika. Wij maken deel uit van de Aspen Group, een internationaal toonaangevende geneesmiddelenproducent met het hoofdkantoor in Durban, Zuid-Afrika. Los van functie, zijn we allemaal gewoon collega’s, die elkaar met respect behandelen, samenwerken en elkaar willen helpen. We doen wat we zeggen en als we een kans zien, nemen we initiatief om hier iets mee te doen. En dat kan ook, je kan bij iedereen binnenlopen.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Jouw
solicitatie

Reactie
sollicitatie

1e en/of 2e
gesprek

Optioneel
assessment

Jouw
contract

Welkom
collega

Stap 1: Jouw sollicitatie

Vacature gevonden die past bij jouw ambitie? Solliciteer! Staat jouw baan (nog) niet bij onze vacatures? Stuur een open sollicitatie en meld je aan voor de jobalert. Zo blijf je op de hoogte van de voor jou interessante vacatures.

Stap 2: Reactie op je sollicitatie

Zodra je hebt gesolliciteerd ontvangt je van ons een bevestigingsmail. Binnen 2 werkdagen neemt een recruiter contact met je op over het vervolg.

Stap 3: Kennismaken en 2e gesprek

We bellen je om een afspraak te maken voor een eerste gesprek. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar. Je ontmoet de manager en/of specialist en een collega uit het team. Passen jouw ambities bij die van Aspen? Zijn we allemaal enthousiast? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Samen met de HR Business Partner en de Hiring Manager ga je meer de diepte in. Zodat jij een goed beeld hebt van Aspen en de functie en wij van jou.

Stap 4: Optioneel: 3e gesprek en/of assessment

Soms is het fijn om elkaar nog een keer te spreken om alle vragen beantwoordt te krijgen. Dan plannen we een 3e gesprek in. Bij sommige functies is een assessment onderdeel van de procedure. We bespreken altijd met jou hoe de procedure eruit ziet. Zo weet je wat en wanneer je mag verwachten van Aspen en wij van jou.

Stap 5: Jouw contract

Willen we samen onze ambities waarmaken? Dan doen wij je graag een aanbod. De HR Business Partner stemt samen met jou de arbeidsvoorwaarden af. Dit kan op locatie of telefonisch. Ben je akkoord? Dan bevestigen we dit via de mail.

Stap 6: Welkom collega!

Om ervoor te zorgen dat alles administratief ook in orde is, vragen we je enkele formulieren in te vullen en uiteraard je contract te tekenen. En natuurlijk; welkom bij Aspen API in Oss!

"*" geeft vereiste velden aan

Ik solliciteer op:
Stage filtraties in chemische productie

Stuur ons jouw gegevens en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Naam*
Bewaar mijn gegevens*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
  Privacy policy*

  Alle velden met een * zijn verplichte velden.

  Hidden
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • All sites
  • Africa Middle East
  • Americas
  • Asia
  • Australasia
  • Europe CIS