3131
More than just an API™
Menu

Stage simulatie van fysische scheidingsmethoden

Heb je vragen? Bel met 06 20 04 78 28 of

Solliciteer direct

Stage simulatie van fysische scheidingsmethoden

Introductie

Aspen Oss is een producent van actieve farmaceutische ingrediënten (API), die worden gebruikt bij de bereiding van medicijnen. In Oss zijn er twee productiesites: Moleneind en De Geer. Op beide productiesites worden meer dan 70 verschillende processen uitgevoerd, variërend van eenvoudige zuiveringen tot ingewikkelde chemische processen. Voor deze processen worden veel verschillende organische oplosmiddelen gebruikt. Een groot deel van de organische afvalstromen die vanuit deze processen ontstaan kunnen door Aspen zelf worden teruggewonnen als schone en binnen productie herbruikbare oplosmiddelen. Dit wordt gedaan door middel van een semi-continue destillatie.

Probleembeschrijving

De destillaties die worden uitgevoerd, kunnen worden gesimuleerd in een rekenpakket. Daarnaast moet, als er een ander oplosmiddel wordt geïntroduceerd voor verwerking in de installatie, een uitgebreide modellering en simulatie uitgevoerd worden om het operationele kader en de benodigde instellingen van de installatie zo goed mogelijk te bepalen. Daarbij dient onder andere rekening gehouden te worden met variaties in de samenstelling van het verontreinigde oplosmiddel. De kosten van het rekenpakket dat nu gebruikt wordt zijn explosief gestegen. Aspen zoekt nu naar mogelijke alternatieven als vervanging voor het huidige rekenpakket.

Opdracht

Aan de stagiair wordt gevraagd om te onderzoeken welke rekenpakketten er beschikbaar zijn om fysische scheidingsmethoden, waaronder continue destillaties, te modelleren. Ook wordt van de stagiar gevraagd om te demonstreren dat de bestaande simulaties kunnen worden gerepliceerd met behulp van het voorgestelde pakket (zelfde inputs leiden tot vergelijkbare outputs). Daarbij moet het pakket ook voor niet-reguliere gebruikers intuïtief te leren zijn. En uiteraard moet de prijs significant lager zijn dan die van het huidige rekenpakket.

Interesse?

Neem contact op met Marcia van Loo (Manager Chemical Engineering COG) via mvanloo@nl.aspenpharma.com of 06-53533948. Of met Maurice Hendrix (Chemical Engineer) via mhendrix@nl.aspenpharma.com of 06-29608615.

Werken bij Aspen API

Werken bij Aspen API is elke dag duurzaam werken om de wereld een stukje beter maken. Al een eeuw dragen wij bij aan de gezondheid van patiënten wereldwijd. We ontwikkelen en produceren complexe, hoogwaardige Actieve Farmaceutische Ingrediënten (API’s). De werkzame bestanddelen in medicijnen. Deze leveren we aan klanten wereldwijd. Wij doen dat samen met zo’n 750 collega’s in Nederland. Aspen API is onderdeel van een Internationaal API-netwerk met productielocaties in Nederland, de VS en Zuid-Afrika. Wij maken deel uit van de Aspen Group, een internationaal toonaangevende geneesmiddelenproducent met het hoofdkantoor in Durban, Zuid-Afrika. Los van functie, zijn we allemaal gewoon collega’s, die elkaar met respect behandelen, samenwerken en elkaar willen helpen. We doen wat we zeggen en als we een kans zien, nemen we initiatief om hier iets mee te doen. En dat kan ook, je kan bij iedereen binnenlopen.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Jouw
solicitatie

Reactie
sollicitatie

1e en/of 2e
gesprek

Optioneel
assessment

Jouw
contract

Welkom
collega

Stap 1: Jouw sollicitatie

Vacature gevonden die past bij jouw ambitie? Solliciteer! Staat jouw baan (nog) niet bij onze vacatures? Stuur een open sollicitatie en meld je aan voor de jobalert. Zo blijf je op de hoogte van de voor jou interessante vacatures.

Stap 2: Reactie op je sollicitatie

Zodra je hebt gesolliciteerd ontvangt je van ons een bevestigingsmail. Binnen 2 werkdagen neemt een recruiter contact met je op over het vervolg.

Stap 3: Kennismaken en 2e gesprek

We bellen je om een afspraak te maken voor een eerste gesprek. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar. Je ontmoet de manager en/of specialist en een collega uit het team. Passen jouw ambities bij die van Aspen? Zijn we allemaal enthousiast? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Samen met de HR Business Partner en de Hiring Manager ga je meer de diepte in. Zodat jij een goed beeld hebt van Aspen en de functie en wij van jou.

Stap 4: Optioneel: 3e gesprek en/of assessment

Soms is het fijn om elkaar nog een keer te spreken om alle vragen beantwoordt te krijgen. Dan plannen we een 3e gesprek in. Bij sommige functies is een assessment onderdeel van de procedure. We bespreken altijd met jou hoe de procedure eruit ziet. Zo weet je wat en wanneer je mag verwachten van Aspen en wij van jou.

Stap 5: Jouw contract

Willen we samen onze ambities waarmaken? Dan doen wij je graag een aanbod. De HR Business Partner stemt samen met jou de arbeidsvoorwaarden af. Dit kan op locatie of telefonisch. Ben je akkoord? Dan bevestigen we dit via de mail.

Stap 6: Welkom collega!

Om ervoor te zorgen dat alles administratief ook in orde is, vragen we je enkele formulieren in te vullen en uiteraard je contract te tekenen. En natuurlijk; welkom bij Aspen API in Oss!

"*" geeft vereiste velden aan

Ik solliciteer op:
Stage simulatie van fysische scheidingsmethoden

Stuur ons jouw gegevens en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Naam*
Bewaar mijn gegevens*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
  Privacy policy*

  Alle velden met een * zijn verplichte velden.

  Hidden
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • All sites
  • Africa Middle East
  • Americas
  • Asia
  • Australasia
  • Europe CIS