3131
More than just an API™
Menu

Team Lead Electrical

Heb je vragen? Bel met 06 20 04 78 28 of

Solliciteer direct

Team Lead Electrical

Onderhoud en beheer aan alle niet direct-productie gebonden assets

In deze functie zal je verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van werkzaamheden en het beheren van installaties, equipment en gebouwen. Daarnaast is de Team Lead verantwoordelijk voor de directe aansturing van de Field Asset Engineer, Werkvoorbereider, Technician en Support Technicians alsook het afstemmen van prioriteiten met een interne en externe klanten. Als Team Lead Electrical ben je onze onmisbare schakel om de Electra elektrische systemen te beheren en in een optimale conditie te houden. Je hebt gedegen kennis van hoog en laagspanning en kan de taak als werkverantwoordelijke vervullen.

Dit is wat je gaat doen als Team Lead Electrical

 • Je houdt toezicht op veilig en correcte uitvoering van onderhoud en correctieve werkzaamheden.
 • Initiëren en actief deelnemen aan verbeter projecten.
 • Zorgdragen voor input van KPI’s en rapportages en stellen jaar en meerjarenplannen op voor een gedegen investeringsbudget.
 • Je bent op de hoogte van de best beschikbare technieken en weet deze toe te passen in de installaties.
 • Ook het uitvoeren van contractmanagement ten behoeve van juist uitgevoerd preventief onderhoud is een belangrijk onderdeel van deze functie.
 • Bijdrage als teamlid/adviseur aan projecten en electrical enginering. Je werkt nauw samen met de afdeling projecten en automation om de (digitaliserings)projecten uit te voeren.
 • Je zorgt ook voor een gemotiveerd team en draagt bij aan ontwikkeling van medewerkers en uitvoering van de verschillende opleidingsprogramma’s, dit door coaching en houden van beoordeling en functioneringsgesprekken.

Het team waar je mee samenwerkt

Binnen de M&R FM afdeling zijn wij verantwoordelijk voor alle onderhoud en beheer aan alle niet direct-productie gebonden assets, zoals terreinen en gebouwen, gebouw gebonden installaties zoals luchtbehandeling, utilities infrastructuur (o.a. stookruimten, elektrische installaties, (afval)watersystemen, persluchtsystemen) en brandmeld- en blussystemen. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd op de locaties Moleneind, De Geer en Boxtel.

Jij als Team Lead Electrical

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding bij voorkeur elektrotechniek en praktische ervaring met laag en hoogspanning.
 • Ervaring met het aansturen van teams en deelnemen aan multidisciplinaire projectteams.
 • Aantoonbare relevante werkervaring in betreffende specialisatie gebied(en).
 • Je bent communicatief, politiek en commercieel sterk, goede “people skills”, alsook gestructureerd en proactief werkwijze.
 • Je bent in staat het overzicht te behouden en beschikt van grote mate van zelfstandigheid.
 • Competenties: probleemoplossend en analytisch vermogen, expertise, resultaatgerichtheid en kwaliteitsbewustzijn.
 • Kennis van/ervaring met explosieveiligheid of ervaring in een BRZO en ATEX-omgeving is een pré.

Dit krijg je als Team Lead Electrical

 • 8% vakantiegeld uitbetaald per maand en een bonusregeling tot 5.5%.
 • Uitstekend pensioen bij Stichting Pensioenfonds PGB.
 • 25 vakantiedagen en 12.5 roostervrije dagen per jaar.
 • Korting op sporten, sportkleding, Hello Fresh, een fiets en collectieve zorgverzekering.
 • Jaarlijks een sportdag, afdelingsborrels en themabijeenkomsten.
 • Het hoofdkantoor van de Aspen Pharma Group ligt in Zuid-Afrika, daarom geven wij met elkaar invulling aan de Nelson Mandela Dag. We zetten ons dan één dag belangeloos in voor de minder bedeelden in de samenleving.

Team Lead Electrical bij Aspen jouw baan?

Wil je als Team Lead Electrical bijdragen aan de gezondheid van patiënten wereldwijd? En samen op duurzame wijze bouwen aan jouw ambitie en die van Aspen API? Dan gaan we graag in gesprek met je. Solliciteer vandaag nog! Toch nog een vraag, mail deze naar oss.hr.flexcenter@nl.aspenpharma.com. Ignacy Cieślik – Recruiter – zal contact met je opnemen.

Werken bij Aspen API

Werken bij Aspen API is elke dag duurzaam werken om de wereld een stukje beter maken. Al een eeuw dragen wij bij aan de gezondheid van patiënten wereldwijd. We ontwikkelen en produceren complexe, hoogwaardige Actieve Farmaceutische Ingrediënten (API’s). De werkzame bestanddelen in medicijnen. Deze leveren we aan klanten wereldwijd. Wij doen dat samen met zo’n 750 collega’s in Nederland. Aspen API is onderdeel van een Internationaal API-netwerk met productielocaties in Nederland, de VS en Zuid-Afrika. Wij maken deel uit van de Aspen Group, een internationaal toonaangevende geneesmiddelenproducent met het hoofdkantoor in Durban, Zuid-Afrika. Los van functie, zijn we allemaal gewoon collega’s, die elkaar met respect behandelen, samenwerken en elkaar willen helpen. We doen wat we zeggen en als we een kans zien, nemen we initiatief om hier iets mee te doen. En dat kan ook, je kan bij iedereen binnenlopen.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Jouw
solicitatie

Reactie
sollicitatie

1e en/of 2e
gesprek

Optioneel
assessment

Jouw
contract

Welkom
collega

Stap 1: Jouw sollicitatie

Vacature gevonden die past bij jouw ambitie? Solliciteer! Staat jouw baan (nog) niet bij onze vacatures? Stuur een open sollicitatie en meld je aan voor de jobalert. Zo blijf je op de hoogte van de voor jou interessante vacatures.

Stap 2: Reactie op je sollicitatie

Zodra je hebt gesolliciteerd ontvangt je van ons een bevestigingsmail. Binnen 2 werkdagen neemt een recruiter contact met je op over het vervolg.

Stap 3: Kennismaken en 2e gesprek

We bellen je om een afspraak te maken voor een eerste gesprek. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar. Je ontmoet de manager en/of specialist en een collega uit het team. Passen jouw ambities bij die van Aspen? Zijn we allemaal enthousiast? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Samen met de HR Business Partner en de Hiring Manager ga je meer de diepte in. Zodat jij een goed beeld hebt van Aspen en de functie en wij van jou.

Stap 4: Optioneel: 3e gesprek en/of assessment

Soms is het fijn om elkaar nog een keer te spreken om alle vragen beantwoordt te krijgen. Dan plannen we een 3e gesprek in. Bij sommige functies is een assessment onderdeel van de procedure. We bespreken altijd met jou hoe de procedure eruit ziet. Zo weet je wat en wanneer je mag verwachten van Aspen en wij van jou.

Stap 5: Jouw contract

Willen we samen onze ambities waarmaken? Dan doen wij je graag een aanbod. De HR Business Partner stemt samen met jou de arbeidsvoorwaarden af. Dit kan op locatie of telefonisch. Ben je akkoord? Dan bevestigen we dit via de mail.

Stap 6: Welkom collega!

Om ervoor te zorgen dat alles administratief ook in orde is, vragen we je enkele formulieren in te vullen en uiteraard je contract te tekenen. En natuurlijk; welkom bij Aspen API in Oss!

"*" geeft vereiste velden aan

Ik solliciteer op:
Team Lead Electrical

Stuur ons jouw gegevens en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Naam*
Bewaar mijn gegevens*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
  Privacy policy*

  Alle velden met een * zijn verplichte velden.

  Hidden
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • All sites
  • Africa Middle East
  • Americas
  • Asia
  • Australasia
  • Europe CIS