3131
More than just an API™
Menu

Technician Electrical

Heb je vragen? Bel met 06 20 04 78 28 of

Solliciteer direct

Technician Electrical

Deel je technische capaciteiten bij de onderhoudsactiviteiten op onze site!

Binnen deze functie zal je je o.a. bezighouden met het begeleiden van onderhouds- en inspectiewerkzaamheden door partnerorganisaties en/of leveranciers. Bovendien het garanderen van een optimale beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de elektrotechnische installaties behoort ook tot je taken.

Dit is wat je gaat doen als Technician Electrical

 • Rapporteren in SAP-onderhoudsprogramma.
 • Het uitvoeren en aanleveren van verbeteringen/modificaties op jouw vakgebied.
 • Begeleiden van elektrotechnische inspecties.
 • Compliance: voldoen aan vigerende wet- en regelgeving zoals NEN3140, NEN1010 en ATEX.
 • Het actueel houden en archiveren van onderhoud en technische documentatie.
 • Het veilig in- en uitschakelen van laagspanningsinstallaties.
 • Het houden van overzicht over onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd door partnerorganisaties en leveranciers.
 • Je bent ervan overtuigd dat ultiem beheer vereist dat je een substantieel deel van je tijd bij jouw installaties in het veld doorbrengt.

Het team waar je mee samenwerkt

M&R FM afdeling zorgt voor het beheer en onderhoud aan de installaties waarvan Facility Management de eigenaren zijn. Dit betreft binnen Aspen API alle niet direct-productie gebonden assets, zoals terreinen en gebouwen, gebouw gebonden installaties zoals luchtbehandeling, utilities infrastructuur (o.a. stookruimten, elektrische installaties, (afval)watersystemen, persluchtsystemen) en brandmeld- en blussystemen. De M&R FM afdeling bevat verschillende technische disciplines (o.a. Piping, Mechanical, Civiel, Electrical en Utilities). In de dagelijkse onderhoudsuitvoering is het team bezig met het oplossen van storingen, het uitvoeren van periodiek of adaptieve onderhoudswerkzaamheden met de daarbij behorende (werk)voorbereiding en beheer vanuit grondige kennis van de installaties. De uitvoering van storingen en onderhoud kunnen wordt uitgevoerd door interne medewerkers, externe partnerorganisaties en leveranciers.

Jij als Technician Electrical

 • VMBO/MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur richting energietechniek of elektrotechniek.
 • Aantoonbare relevante werkervaring.
 • Communicatief sterk, goede people skills, gestructureerd, teamspeler, proactief en in staat het overzicht te behouden.
 • Grote mate van zelfstandigheid.
 • Kennis van NEN3140 en NEN1010.

Dit krijg je als Technician Electrical

 • 8% vakantiegeld uitbetaald per maand en een bonusregeling tot 5.5%.
 • Uitstekend pensioen bij Stichting Pensioenfonds PGB.
 • 25 vakantiedagen en 12.5 roostervrije dagen per jaar.
 • Korting op sporten, sportkleding, Hello Fresh, een fiets en collectieve zorgverzekering.
 • Jaarlijks een sportdag, afdelingsborrels en themabijeenkomsten.
 • Het hoofdkantoor van de Aspen Pharma Group ligt in Zuid-Afrika, daarom geven wij met elkaar invulling aan de Nelson Mandela Dag. We zetten ons dan één dag belangeloos in voor de minder bedeelden in de samenleving.

Technician Electrical bij Aspen jouw baan?

Wil je als Technician Electrical bijdragen aan de gezondheid van patiënten wereldwijd? En samen op duurzame wijze bouwen aan jouw ambitie en die van Aspen API? Dan gaan we graag in gesprek met je. Solliciteer vandaag nog! Toch nog een vraag, mail deze naar oss.hr.flexcenter@nl.aspenpharma.com. Ignacy Cieślik – Recruiter – zal contact met je opnemen.

Werken bij Aspen API

Werken bij Aspen API is elke dag werken aan de wereld een stukje beter maken. Bijdragen aan de gezondheid van patiënten wereldwijd. Want wij ontwikkelen en produceren namelijk complexe, hoogwaardige Actieve Farmaceutische Ingrediënten (API’s). Dat zijn de werkzame bestanddelen in medicijnen. Deze leveren we aan klanten wereldwijd. Het gevoel van een familiebedrijf met zo’n 750 collega’s en toch onderdeel van een Internationaal toonaangevende geneesmiddelfabrikant met het hoofdkantoor in Zuid-Afrika, de Aspen Pharma Group. Los van functie, zijn we allemaal gewoon collega’s, die elkaar met respect behandelen, samenwerken en elkaar willen helpen. We doen wat we zeggen en als we een kans zien, nemen we initiatief om hier iets mee te doen. En dat kan ook, want de deuren staan bij iedereen open.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Jouw
solicitatie

Reactie
sollicitatie

1e en/of 2e
gesprek

Optioneel
assessment

Jouw
contract

Welkom
collega

Stap 1: Jouw sollicitatie

Vacature gevonden die past bij jouw ambitie? Solliciteer! Staat jouw baan (nog) niet bij onze vacatures? Stuur een open sollicitatie en meld je aan voor de jobalert. Zo blijf je op de hoogte van de voor jou interessante vacatures.

Stap 2: Reactie op je sollicitatie

Zodra je hebt gesolliciteerd ontvangt je van ons een bevestigingsmail. Binnen 2 werkdagen neemt een recruiter contact met je op over het vervolg.

Stap 3: Kennismaken en 2e gesprek

We bellen je om een afspraak te maken voor een eerste gesprek. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar. Je ontmoet de manager en/of specialist en een collega uit het team. Passen jouw ambities bij die van Aspen? Zijn we allemaal enthousiast? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Samen met de HR Business Partner en de Hiring Manager ga je meer de diepte in. Zodat jij een goed beeld hebt van Aspen en de functie en wij van jou.

Stap 4: Optioneel: 3e gesprek en/of assessment

Soms is het fijn om elkaar nog een keer te spreken om alle vragen beantwoordt te krijgen. Dan plannen we een 3e gesprek in. Bij sommige functies is een assessment onderdeel van de procedure. We bespreken altijd met jou hoe de procedure eruit ziet. Zo weet je wat en wanneer je mag verwachten van Aspen en wij van jou.

Stap 5: Jouw contract

Willen we samen onze ambities waarmaken? Dan doen wij je graag een aanbod. De HR Business Partner stemt samen met jou de arbeidsvoorwaarden af. Dit kan op locatie of telefonisch. Ben je akkoord? Dan bevestigen we dit via de mail.

Stap 6: Welkom collega!

Om ervoor te zorgen dat alles administratief ook in orde is, vragen we je enkele formulieren in te vullen en uiteraard je contract te tekenen. En natuurlijk; welkom bij Aspen API in Oss!

"*" geeft vereiste velden aan

Ik solliciteer op:
Technician Electrical

Stuur ons jouw gegevens en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Naam*
Bewaar mijn gegevens*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
  Privacy policy*

  Alle velden met een * zijn verplichte velden.

  Hidden
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • All sites
  • Africa Middle East
  • Americas
  • Asia
  • Australasia
  • Europe CIS