Vakgebieden

Bij Aspen zijn we altijd op zoek naar goed opgeleide medewerkers op MBO- , HBO en WO-niveau, met specialisaties in (Bio)Chemie, proces-chemische of productietechnische richtingen.

Productie

In onze fabrieken wordt hard gewerkt aan de productie van diverse API’s voor klanten in binnen- en buitenland. Hierbij staan veiligheid en kwaliteit prominent bovenaan. Onze medewerkers in de productie zijn werkzaam bij verschillende afdelingen in zowel dag- als ploegendiensten. Zij hebben minimaal een afgeronde MBO opleiding veelal aangevuld met VAPRO.

Techniek

Een functie binnen de techniek betekent dat je bezig bent met procesautomatisering en -optimalisatie, onderhoud, efficiency of het verbeteren van de veiligheid en kwaliteit van productie- of ontwikkelingsprocessen.

Op onze afdeling onderhoud voeren onze medewerkers onderhouds- en revisiewerkzaamheden uit aan ons volledige machinepark. Ook storingen die niet door onze operators kunnen worden verholpen, worden door onze technicians opgelost.

Wil je werken binnen de techniek bij Aspen, dan vragen wij een achtergrond in elektrotechniek, werktuigbouwkunde, automatisering en/of procestechniek.

Safety, Health and Environmental (SHE)

Bij Aspen Oss werk je in een (bio)chemische industriële omgeving en heb je te maken met gevaarlijke stoffen.  Aspen Oss B.V. is dan ook aangemerkt als BRZO bedrijf. BRZO staat voor Besluit Risico’s Zware Ongevallen.

Het doel van onze afdeling SHE is de effectieve ondersteuning van de productieafdelingen zodat zij binnen de geldende wet- en regelgeving  voor veiligheid en milieu hun doelstellingen kunnen halen.

Om aan de slag te gaan binnen de SHE omgeving van Aspen heb je een achtergrond op het gebied van  (proces) safety, industrial hygiene, hazard communication, environmental compliance en fire safety.