Zo werken wij

Als speler in de pharmaceutische markt nemen we een stevige positie in door bijvoorbeeld onze service en levering te verbeteren en te versnellen, maar ook onze kosten te verlagen. Op die manier kunnen wij ook betaalbare medicijnen maken voor mensen die weinig geld hebben. Zo werken wij! Onderstaande 5 elementen staan centraal in onze organisatie:

Ik werk veilig
Bij Aspen Oss voelen we ons veilig. Het is een omgeving waar we elkaar respecteren en vertrouwen. Waar we mogen en moeten leren van onze fouten. Een plek waar we veilig werken met duidelijke kaders, spelregels en afspraken waar we ons aan houden.

Ik werk als ondernemer
Onze klantgerichtheid, wendbaarheid, creativiteit en transparante communicatie zijn krachtige eigenschappen voor succesvol ondernemerschap. Dat hebben we nodig want onze ambitie is een zelfstandige winstgevende organisatie worden met toekomstperspectief. We proberen dingen uit en mijden geen risico’s. Daar hoort ook bij dat we eigenaarschap en verantwoordelijkheid voelen voor alles wat wij doen en omgaan met onze centen alsof die van ons zelf zijn.

Ik denk in oplossingen
Wij zijn mensen die denken in oplossingen en kansen. Met onze kennis, kunde en veerkracht zijn we in staat om de beste resultaten te realiseren voor onze interne en externe klanten. We stellen ons altijd de vraag: wat kan IK doen? En verstoppen ons niet achter procedures en regels.

Ik werk samen
We respecteren en begrijpen elkaars wijsheden en werkzaamheden en daardoor zijn we in staat om samen onze ambitie waar te maken. Dat getuigt van lef. We laten trots en eigen belang onze weg niet belemmeren en zien de meerwaarde in samenwerken. Er heerst een gunfactor naar elkaar. We durven de ander om hulp en advies te vragen en helpen zelf daar waar we kunnen. We slaan bruggen naar elkaar en elkaars afdelingen. Op die manier investeren we in een duurzame relatie en gaan een wrijving niet uit de weg omdat we weten dat het altijd meer gaat opleveren.

Ik kom in actie
We staan voor onze klanten. We proberen dingen uit. Op weg naar het resultaat zijn we aanspreekbaar op onze daden en voelen ons eigenaar van onze werkzaamheden en taken. Doen wat je belooft betekent dat we onze afspraken nakomen en voorbeeldgedrag tonen op wat we afspreken met elkaar. We komen in beweging en uit onze comfortzone. Met andere woorden: we dagen en dragen uit.