88
More than just an API™
Menu

Aspen API. Aspire

Aspire koers

Onze koers en ambitie

Elke dag opnieuw maakt het ons trots om complexe, hoogwaardige Actieve Farmaceutische Ingrediënten (API’s), ofwel de werkzame bestanddelen voor geneesmiddelen, te ontwikkelen, produceren en verkopen. Al bijna een eeuw dragen we zo bij aan de gezondheid van patiënten wereldwijd. We zijn ook trots op de koers die we hebben ingezet. Onze ambitie is de komende jaren flink te groeien, zelfs x3, tot een ‘one billion company’. Door nieuwe producten te ontwikkelen, nieuwe markten te veroveren en meer klanten te voorzien van onze oplossingen. Dat betekent continue zoeken naar slimme oplossingen en technologieën om te kunnen groeien én samen een duurzame toekomst vorm te geven. Een flinke ambitie die we samen met al onze collega’s willen waarmaken. En jij kan hier onderdeel van zijn. Hoe we dat gaan doen? Samen met jou? Aspire helpt ons bij de koers. Aspire is de manier waarop we werken, onze kernwaarden en bestaat uit vijf pijlers. Ga jij met ons aan de slag in allerlei projecten die bijdragen aan de koers? Meedenken en samenwerken in projectteams om deze ambitie waar te maken?

Zo gaan we samen op weg naar een mooie toekomst als, internationaal opererende, succesvolle solution provider. Voor jou, voor de klant en voor de patiënt.

De vijf pijlers van Aspire

#1 Focused Factory

Aspen API in Oss biedt niet alleen producten, we leveren oplossingen. ‘Continue verbeteren’ zit in ons DNA. In onze dagelijkse werkzaamheden zijn we effectief in wat wij leveren, en efficiënt in hoe wij dit realiseren. Wij streven naar foutloze uitvoering.

#2 Groeikansen

We passen ons voortdurend aan onze commerciële omgeving aan. Wij worden blij van groeikansen, zowel in meer volume van bestaande producten als in nieuwe producten. Deze groeikansen verzilveren we door te investeren in efficiëntere en groenere ‘tweede generatie’ (Second Gen) processen, en we kijken actief naar mogelijkheden op het gebied van technische innovatie en digitalisering.

#3 Energiek & Daadkrachtig

Wij zijn trots op onze geschiedenis, ons werk en onze producten. We zijn echte vakmensen, doen ons werk met plezier en komen onze afspraken na. Wij nemen initiatief, grijpen kansen en innoveren. We mogen fouten maken, en daar leren we van. Onze organisatie bruist van energie en daadkracht. Daarmee werken we allemaal samen aan een mooie toekomst voor Aspen API in Oss.

#4 Fundament

Wij produceren volgens de laatste technieken en hoogste eisen waaraan een moderne, West-Europese producent van actieve farmaceutische ingrediënten moet voldoen. Dit betekent dat we continu onze (productie)processen en veiligheid, kwaliteit, milieu, integriteit, arbeidsomstandigheden en IT-infrastructuur op peil houden en verbeteren.

#5 Waarde voor de klant

Wij kennen onze klanten, denken met hen mee en bieden oplossingen. We zijn dé betrouwbare partner voor het slimmer en groener produceren van (nieuwe) hoogwaardige, complexe API’s en bieden onze klanten een gezonde prijs-kwaliteitverhouding. Omdat wij voortdurend de wensen van onze klanten monitoren, weten we waarde toe te voegen en werken we mee aan hun succes.

  • All sites
  • Africa Middle East
  • Americas
  • Asia
  • Australasia
  • Europe CIS