11
More than just an API™
Menu

Aspen API. Aspen API Internationaal

Aspen API. More than just an API™

Bij Aspen API ontwikkelen en produceren we betaalbare, hoogwaardige chemische Actieve Farmaceutische Ingrediënten (API’s). De actieve bestanddelen in medicijnen. Zo dragen we bij om het leven van patiënten wereldwijd te verbeteren. We maken meer dan 50 verschillende API’s zoals heparine, hormonen, peptiden en steroïden. Deze worden verwerkt tot onder meer spierverslappers, anticonceptie en anesthesiemiddelen.

Zeer hoge kwaliteit, innovatie, tijdig leveren en het bieden van de juiste oplossingen voor klanten, daar staan we voor. Dit doen we door nauw samen te werken met onze klanten in een internationaal API-netwerk met productielocaties in Nederland, USA en Zuid-Afrika. Aspen API maakt deel uit van de Aspen Group, een toonaangevende producent van geneesmiddelen met het hoofdkantoor in Durban, Zuid-Afrika.

Bij Aspen API werken we met respect voor de samenleving en milieu. Veiligheid, compliance en duurzaamheid zijn belangrijke uitgangspunten voor onze bedrijfsvoering. Zo zijn wij continu op zoek naar mogelijkheden om onze API’s veiliger, efficiënter en duurzamer te produceren.

Productielocaties wereldwijd

Aspen API heeft productielocaties in Nederland, VS en Zuid-Afrika.

Aspen API Internationaal

Aspen API Moleneind Oss

Aspen API
in Nederland

In Nederland dragen ongeveer 750 medewerkers dagelijks bij aan de beschikbaarheid van veilige en effectieve geneesmiddelen voor patiënten over de hele wereld. Ze werken op onze drie locaties in Oss (Moleneind en De Geer) en Boxtel.
Meer info.

Aspen API Siouxcity

Aspen API in Iowa USA, locatie Sioux City

In de fabriek in Sioux City (Iowa, VS) verzamelen we varkensdarmslijm en produceren we een ruwe heparine, die vervolgens naar onze fabriek in Oss wordt getransporteerd. Daar zuiveren we dit half fabricaat en brengen wij het naar de markt.

Aspen API South Africa

Aspen API in Kaapstad Zuid-Afrika, Fine Chemicals Corporation

Fine Chemicals Corporation (FCC), een volledige dochteronderneming van Aspen API, is gevestigd in Kaapstad, Zuid-Afrika. Gespecialiseerd in productie op grote schaal van generieke API’s en hoogactieve API’s in tien productiegebouwen.

Meer informatie over Aspen API?

  • All sites
  • Africa Middle East
  • Americas
  • Asia
  • Australasia
  • Europe CIS