11
More than just an API™
Menu

Aspen API. Aspen API in Nederland

Aspen API in Nederland

Al bijna 100 jaar ontwikkelen en produceren wij in Oss de werkzame bestanddelen van medicijnen. We zijn trots op onze lange geschiedenis en ervaring, die aan de basis stond van de farma-industrie in Nederland en bouwen vandaag de dag nog steeds aan onze ambitie. In Oss ontwikkelen en produceren we betaalbare, hoogwaardige, generieke chemische Actieve Farmaceutische Ingrediënten (API’s). De actieve bestanddelen in medicijnen. Zo dragen we bij om het leven van patiënten wereldwijd te verbeteren. We maken meer dan 50 verschillende API’s zoals heparine, hormonen, peptiden en steroïden. Deze worden verwerkt tot onder meer spierverslappers, anticonceptie en anesthesiemiddelen. Kwaliteit, veiligheid en betrokkenheid zitten in ons DNA, net als onze liefde voor moleculen. We willen onze klanten de ultieme oplossingen bieden en daarnaast jou en je collega’s helpen je eigen ambities waar te maken.

Tomorrow we’ll be better than today

Niet zomaar een citaat. Het is onze manier van leven en werken. We omarmen Lean Six Sigma en streven er continue naar om te verbeteren. Door projecten samen processen slimmer, efficiënter en duurzamer te maken. En jij kan hier onderdeel van zijn.

Samen een duurzame bijdrage leveren aan de gezondheid van patiënten wereldwijd

In Nederland dragen ongeveer 750 medewerkers dagelijks bij aan de beschikbaarheid van veilige en effectieve geneesmiddelen voor patiënten over de hele wereld. Ze werken op onze drie locaties in Oss (Moleneind en De Geer) en Boxtel.

Aspen API Moleneind Oss

Aspen API in Oss, Locatie Moleneind

Het terrein Moleneind ligt in het hart van Oss. Hier maken we peptiden en hormonale API’s en op kleine schaal ook chemische API’s. Ook onze proces- en analyse ontwikkeling doen we hier. Onze stabiliteitskamers, Quality Control en Quality Assurance afdelingen zijn ook op Moleneind gevestigd. Naast productie zijn hier ook stafafdelingen zoals HR, SHE, Finance en Inkoop gevestigd.

Aspen API De Geer Oss

Aspen API in Oss, Locatie De Geer

Bij De Geer maken we hoogactieve hormonale en chemische API’s. Een moderne, computergestuurde, multifunctionele fabriek voor grote producties met reactievaten tot een inhoud van 10.000 liter. Het zeven, malen en microniseren van de API’s gebeurt ook op De Geer. En je vindt hier de centrale opslag- en distributieactiviteiten.

Aspen API Boxtel

Aspen API in Boxtel, Moeders voor Moeders

Moeders voor Moeders zamelt jaarlijks ongeveer 1 miljoen liter urine in van zwangere vrouwen. Deze urine wordt in de fabriek in Boxtel verwerkt tot de bruikbare API Chorion Gonadotrophin (hCG). Van dit hormoon worden geneesmiddelen gemaakt die worden gebruikt bij vruchtbaarheidsbehandelingen. Meer over moeder voor moeders.

100 jaar historie

Al bijna 100 jaar ontwikkelen en produceren we in Oss complexe, hoogwaardige Actieve Farmaceutische Ingrediënten (API’s), de werkzame bestanddelen van medicijnen. We zijn trots op onze lange geschiedenis en ervaring.

  • All sites
  • Africa Middle East
  • Americas
  • Asia
  • Australasia
  • Europe CIS