11
More than just an API™
Menu

Aspen API. Cultuur

Aspen API in Oss bruist van energie en daadkracht

Onze ambitie om flink en duurzaam te groeien betekent dat je komt te werken in een dynamische, inspirerende en innovatieve werkomgeving. Complexe uitdagingen en projecten als het gaat om veiligheid, compliance en efficiency. We stropen graag de mouwen op, nemen initiatief en zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen. Een kans om een proces te optimaliseren, nieuwe producten te ontwikkelen, te verduurzamen of nieuwe markten te creëren. We innoveren en realiseren. Kwaliteit, veiligheid en betrokkenheid zitten in ons DNA, net als onze liefde voor moleculen.

Spark: vijf cultuurprincipes als voorwaarde voor ons succes

Spark belichaamt onze vijf cultuurprincipes, ze zijn de voorwaarden voor ons succes. Hier laten we ons door inspireren en kunnen we op reflecteren. Het erkent rolmodel gedrag. Samen bouwen we hier dagelijks aan. Onze Spark partners helpen ons hierbij. Zij zijn jouw collega’s bij wie je terecht kan voor vragen over onze cultuur en je helpen door bijvoorbeeld peer to peer coaching. Weet je wat het woord Spark betekent? Wakkert vernieuwing aan en versnelt wat in de basis al goed is. En dat past bij onze cultuur. Wat zijn onze Spark-cultuurprincipes en wat betekenen deze voor werken bij Aspen?

#1 Bijdragen aan de koers

Alles wat we doen draagt bij aan de koers, het helpt ons bij het stellen van de juiste prioriteiten. Bij alles wat we doen stellen we onszelf de vraag: ‘Voegt dit waarde toe voor de klant?’. Zo ja, doen! Zo weet jij dat jouw werk ertoe doet. En dat ook jouw collega’s dit zien.  

#2 Samenwerken

Iedere collega heeft zijn eigen vakmanschap en die respecteren we. Maar juist door samen te werken, ook met collega’s van andere afdelingen bereiken we meer. We praten met collega’s en niet over collega’s.

#3 Initiatief nemen

Zie je kansen en oplossingen? Je krijgt de ruimte om initiatief te nemen om er iets aan te doen. Dat moedigen we aan. We willen juist dat je verantwoorde risico’s neemt, we steunen je daarin. Fouten maken mag, want dat is de beste manier om te leren. Initiatief nemen, in actie komen met collega’s en samen iets bereiken. Dat voelt goed!  

#4 Vernieuwen

Zie je een mogelijkheid om je manier van werken te verbeteren? Een mogelijkheid voor vernieuwing zodat we als bedrijf tot nieuwe producten en markten komen? Doen! We leren van ideeën en kennis van elkaar. Samen bouwen we aan de toekomst van Aspen. Daar draagt iedereen aan bij door te werken aan die structurele vernieuwingen en oplossingen.

#5 Afspraken nakomen

We maken ons werk graag steeds professioneler, plezieriger en gemakkelijker. We overleggen effectief en komen afspraken na. Hoe we dat doen? Door discipline, goede voorbereiding en helderheid over rol en verantwoordelijkheden. Zo weet je altijd wat er van je verwacht wordt. Loopt het net even anders? Dan geven we elkaar feedback. Verloopt alles goed? Dan geven we elkaar een compliment.

  • All sites
  • Africa Middle East
  • Americas
  • Asia
  • Australasia
  • Europe CIS