Duurzaam succesvol

Elke dag opnieuw maakt het ons trots om complexe, hoogwaardige Actieve Farmaceutische Ingrediënten (API’s), de werkzame bestanddelen in geneesmiddelen, te ontwikkelen en te produceren. Al bijna een eeuw dragen we zo bij aan de gezondheid van patiënten wereldwijd. En dat willen we blijven doen.

Om duurzaam succesvol te blijven, hebben wij het transformatietraject Aspire geïntroduceerd. Samen zijn we op weg om een toekomstbestendige, internationaal opererende, succesvolle solution provider te worden. Voor de klant en voor de patiënt.

De vijf pijlers van Aspire

# 1      Focused Factory
We bieden niet alleen producten, we leveren oplossingen. Continue verbeteren zit in ons DNA. In onze dagelijkse werkzaamheden zijn we effectief in wat wij leveren, en efficiënt in hoe wij dit realiseren. Wij streven naar foutloze uitvoering.

# 2      Groeikansen
Aspen Oss B.V. past zich voortdurend aan haar commerciële omgeving aan. Wij worden blij van groeikansen, zowel in meer volume van bestaande producten als in nieuwe producten. Deze groeikansen verzilveren we door te investeren in efficiëntere en groenere tweede generatie processen. Ook kijken we actief naar mogelijkheden op het gebied van technische innovatie en digitalisering.

# 3      Energiek & Daadkrachtig
Wij zijn trots op onze historie, ons werk en onze producten. We zijn echte vakmensen, doen ons werk met plezier en komen onze afspraken na. Wij nemen initiatief, grijpen kansen en innoveren. We mogen fouten maken, en daar leren we van. Onze organisatie bruist van energie en daadkracht. Daarmee werken we allemaal samen aan de koers van een toekomstbestendig Aspen Oss B.V.

# 4      Fundament
Wij produceren volgens de laatste technieken en hoogste eisen waaraan een moderne, West-Europese API-producent moet voldoen. Dit betekent dat we continu onze (productie)processen en veiligheid, kwaliteit, milieu, integriteit, arbeidsomstandigheden en IT-infrastructuur op peil houden en verbeteren.

# 5      Waarde voor de klant
Wij kennen onze klanten, denken met hen mee en bieden oplossingen. We zijn dé betrouwbare partner voor het slimmer en groener produceren van (nieuwe) hoogwaardige, complexe API’s en bieden onze klanten een gezonde prijs-kwaliteitverhouding. Omdat we voortdurend de wensen van onze klanten monitoren, weten we waarde toe te voegen en werken we mee aan hun succes.