Wie zijn we?

Al bijna een eeuw lang ontwikkelen en produceren wij complexe, hoogwaardige Actieve Farmaceutische Ingrediënten (API’s). Dit zijn de werkzame bestanddelen van medicijnen.

Onze circa 800 medewerkers dragen dagelijks bij aan de beschikbaarheid van veilige en effectieve geneesmiddelen voor patiënten over de hele wereld. Onze producten, zoals heparine, hormonen, peptiden en steroïden, worden verwerkt tot onder meer bloedverdunners, spierverslappers, anticonceptie en anesthesiemiddelen.

Zeer hoge kwaliteit, innovatie, tijdige levering en het bieden van de juiste oplossing, daar staan wij voor. Dit doen we door nauw samen te werken met onze klanten en met onze partners in een internationaal API-netwerk met productielocaties in Oss, Boxtel, Sioux City (USA) en Kaapstad (Zuid-Afrika).

Wij werken met respect voor de samenleving en het milieu. Veiligheid, compliance en duurzaamheid zijn belangrijke uitgangspunten voor onze bedrijfsvoering. Zo zijn wij continu op zoek naar mogelijkheden om onze API’s veiliger, efficiënter en ‘groener’ te produceren.

Aspen Oss B.V. maakt deel uit van de Aspen Pharma Group, een toonaangevende fabrikant van geneesmiddelen met het hoofdkantoor in Durban, Zuid-Afrika. De Group heeft 26 fabrieken in 18 sites op 6 continenten.

Wil je meer weten over Aspen Oss B.V. klik dan hier.