1515
More than just an API™
Menu

(Basis) Operator

Heb je vragen? Bel met 06 20 04 78 28 of

Solliciteer direct

(Basis) Operator

Zorg samen met ons voor een goed lopend productieproces!

Als (Basis) Operator zorg je niet voor zomaar een proces, maar een proces dat bijdraagt aan de beschikbaarheid van veilige en effectieve geneesmiddelen voor patiënten over de hele wereld. Aspen API in Oss maakt namelijk complexe, hoogwaardige Actieve Farmaceutische Ingrediënten (API’s), de werkzame bestanddelen in medicijnen. In deze rol bedien je dus ook de productieapparatuur. Afwisselend werk, waar geen dag hetzelfde is. Dat doe je in een 5 ploegendienst waar een marktconform salaris en ploegentoeslag tegenover staat.

Dit is wat je gaat doen als (Basis) Operator

 • Ervoor zorgen dat het productieproces soepel verloopt. Door het bedienen, bijsturen en controleren van productieapparatuur zoals reactoren en drogers. Jouw leidinggevende begeleid je hierbij.
 • De voortgang van het proces/module nauwkeurig in de gaten houden. Je stuurt dit bij door het bedienen van (regel)-afsluiters of i.o.m. de controlekamer het aanpassen van parameters in het besturingssysteem.
 • Afwijkingen melden direct bij je leidinggevende en al met een eerste analyse komen om het proces binnen de daarvoor beschreven toleranties te houden.
 • Jij bemonstert daar waar voorgeschreven en voert daar waar mogelijk de analyse uit. Hierbij kan je denken aan diverse in-proces analyses zoals het bepalen van een droogverlies of uitvoeren van een watergehalte-bepaling.
 • Je leef alle (bedrijfs-)voorschriften, procedures en (internationale) standaarden na. Zo zorg je voor veiligheid, productkwaliteit en orde en netheid.
 • Je houdt productiegegevens bij en vul jouw werklijsten en procesdocumenten in.
 • Jij zorgt ervoor dat daar waar mogelijk de apparatuur in een juiste conditie is en blijft. Eventuele afwijkingen meld je direct bij je Set Coach/Shift Lead met een mogelijke oorzaak.

Het team waar je mee samenwerkt

COG is een onderdeel van de chemische productie-unit van Aspen API, gevestigd op locatie in Oss. Dit bedrijfsonderdeel is verantwoordelijk voor de productie van ongeveer 20 API’s volgens de GMP-regelgeving. Op deze site worden ongeveer 80 verschillende processtappen (zowel chemische reacties en zuiveringen) uitgevoerd via “batch productie”. De ploeg bestaat uit een Shift Lead, Set Coach en samen met 13 collega operators zijn jullie verantwoordelijk voor de productie.

Jij als (Basis) Operator

 • Jij hebt een VAPRO-opleiding op zak en een brandweer Diploma Manschap A. Heb je deze niet? Geen probleem. Dan krijg je die opleidingen via ons.
 • Jij werkt graag gestructureerd en volgens voorschriften.
 • Jij werkt graag samen en in een team.

Dit krijg je als (Basis) Operator

 • 8% vakantiegeld uitbetaald per maand en een ploegentoeslag van 26.8%.
 • Uitstekend pensioen bij Stichting Pensioenfonds PGB.
 • 25 vakantiedagen en 2 roostervrije dagen per jaar.
 • Korting op sporten, sportkleding, Hello Fresh, een fiets en collectieve zorgverzekering.
 • Jaarlijks een sportdag, afdelingsborrels en themabijeenkomsten.
 • Het hoofdkantoor van de Aspen Pharma Group ligt in Zuid-Afrika, daarom geven wij met elkaar invulling aan de Nelson Mandela Dag. We zetten ons dan één dag belangeloos in voor de minder bedeelden in de samenleving.

(Basis) Operator bij Aspen jouw baan?

Wil je als Operator bijdragen aan het leveren van API’s, gegarandeerd met een hoge kwaliteit en leverbetrouwbaarheid dan gaan we graag in gesprek met je. Solliciteer vandaag nog! Toch nog een vraag, mail deze naar oss.hr.flexcenter@nl.aspenpharma.com. Ignacy Cieślik – Recruiter – zal contact met je opnemen.

Werken bij Aspen API

Werken bij Aspen API is elke dag duurzaam werken om de wereld een stukje beter maken. Al een eeuw dragen wij bij aan de gezondheid van patiënten wereldwijd. We ontwikkelen en produceren complexe, hoogwaardige Actieve Farmaceutische Ingrediënten (API’s). De werkzame bestanddelen in medicijnen. Deze leveren we aan klanten wereldwijd. Wij doen dat samen met zo’n 750 collega’s in Nederland. Aspen API is onderdeel van een Internationaal API-netwerk met productielocaties in Nederland, de VS en Zuid-Afrika. Wij maken deel uit van de Aspen Group, een internationaal toonaangevende geneesmiddelenproducent met het hoofdkantoor in Durban, Zuid-Afrika. Los van functie, zijn we allemaal gewoon collega’s, die elkaar met respect behandelen, samenwerken en elkaar willen helpen. We doen wat we zeggen en als we een kans zien, nemen we initiatief om hier iets mee te doen.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Jouw
solicitatie

Reactie
sollicitatie

1e en/of 2e
gesprek

Optioneel
assessment

Jouw
contract

Welkom
collega

Stap 1: Jouw sollicitatie

Vacature gevonden die past bij jouw ambitie? Solliciteer! Staat jouw baan (nog) niet bij onze vacatures? Stuur een open sollicitatie en meld je aan voor de jobalert. Zo blijf je op de hoogte van de voor jou interessante vacatures.

Stap 2: Reactie op je sollicitatie

Zodra je hebt gesolliciteerd ontvangt je van ons een bevestigingsmail. Binnen 2 werkdagen neemt een recruiter contact met je op over het vervolg.

Stap 3: Kennismaken en 2e gesprek

We bellen je om een afspraak te maken voor een eerste gesprek. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar. Je ontmoet de manager en/of specialist en een collega uit het team. Passen jouw ambities bij die van Aspen? Zijn we allemaal enthousiast? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Samen met de HR Business Partner en de Hiring Manager ga je meer de diepte in. Zodat jij een goed beeld hebt van Aspen en de functie en wij van jou.

Stap 4: Optioneel: 3e gesprek en/of assessment

Soms is het fijn om elkaar nog een keer te spreken om alle vragen beantwoordt te krijgen. Dan plannen we een 3e gesprek in. Bij sommige functies is een assessment onderdeel van de procedure. We bespreken altijd met jou hoe de procedure eruit ziet. Zo weet je wat en wanneer je mag verwachten van Aspen en wij van jou.

Stap 5: Jouw contract

Willen we samen onze ambities waarmaken? Dan doen wij je graag een aanbod. De HR Business Partner stemt samen met jou de arbeidsvoorwaarden af. Dit kan op locatie of telefonisch. Ben je akkoord? Dan bevestigen we dit via de mail.

Stap 6: Welkom collega!

Om ervoor te zorgen dat alles administratief ook in orde is, vragen we je enkele formulieren in te vullen en uiteraard je contract te tekenen. En natuurlijk; welkom bij Aspen API in Oss!

"*" geeft vereiste velden aan

Ik solliciteer op:
(Basis) Operator

Stuur ons jouw gegevens en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Naam*
Bewaar mijn gegevens*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
  Privacy policy*

  Alle velden met een * zijn verplichte velden.

  Hidden
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • All sites
  • Africa Middle East
  • Americas
  • Asia
  • Australasia
  • Europe CIS