88
More than just an API™
Menu

Chemical Engineer

Chemical Engineer

Ik realiseer me dat ik een vrij unieke baan heb.

Gestart als trainee en doorgegroeid tot Chemical Engineer

In 2000 ben ik bij Aspen gestart als trainee en liep ik in ploegen op verschillende niveaus mee. Dit was een zeer leerzame periode waar ik nog steeds profijt van heb in mijn huidige werk. Ik houd me onder andere bezig met het opstellen van procesrecepten. Dit zijn de elektronische werkvoorschriften met informatie voor de operator en apparatuur om het proces veilig en met een constante kwaliteit uit te kunnen voeren. En om die voorschriften te kunnen schrijven moet je weten hoe het op de werkvloer werkt, wat de procedures zijn en hoe de apparatuur functioneert. Mijn werk wil en kan ik daarom niet alleen vanuit mijn kantoor uitvoeren. Mijn contact met de productiemedewerkers is dus intensief en daarnaast werk ik ook nauw samen met de andere disciplines binnen Aspen zoals Quality en DTS.

Continue oplossen en verbeteren

Verder is trouble shooting een belangrijk onderdeel van mijn werk. Als er in een proces een afwijking optreedt, doen we in teamverband onderzoek naar de oorzaak en bepalen we hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Ik ben in mijn werk dus continu aan het oplossen en verbeteren.

Ik realiseer me dat ik een unieke baan heb

Het team waarin ik werk bestaat uit mensen met verschillende expertises en achtergronden. We werken intensief samen en dat zorgt voor de verbinding. Dat maakt het werken bij Aspen voor mij zoveel leuker. En het werk dat ik doe ligt niet voor het oprapen. Tja, en dat zorgt wel dat je je realiseert dat je een unieke baan hebt. De diversiteit in mijn werk binnen een dynamische farmaceutische omgeving zorgt steeds weer voor een dag met nieuwe dingen. Een dag waar een technoloog zoals ik blij van word!

  • All sites
  • Africa Middle East
  • Americas
  • Asia
  • Australasia
  • Europe CIS