11
More than just an API™
Menu

Area Supervisor Chemical Operations

Area Supervisor Chemical Operations

Mijn talent komt hier het beste tot zijn recht.

Geen dag is hetzelfde, dat maakt het werk zo leuk

Hier is geen enkele dag hetzelfde. En dat maakt het werken bij Aspen leuk. Van huis uit ben ik schilder. En door allerlei opleidingen en trainingen sta ik nu waar ik sta. In 1987 ging ik aan het werk bij Aspen. Op een plek waar mijn talent het beste tot zijn recht komt. De techniek en de productie zijn twee verschillende werelden met ieder hun eigen ‘dialect’. De productie draait 24 uur per dag. De technici werken in dagdienst. Ze hebben elkaar hard nodig. Ik fungeer dagelijks als brug tussen deze afdelingen.

Ik ga altijd voor de win-win situatie

Ik ben dus veel op de werkvloer te vinden om te kijken hoe de technische collega’s aan de slag kunnen binnen de productie zonder dat ze al te veel de productiecollega’s verstoren in hun werk. Ik ga binnen de mogelijkheden altijd voor de win-win situatie. Ik heb zoals de technici geen gereedschap in handen maar mijn missie is wel om ervoor te zorgen dat er vanuit de technische kant geen vertragingen komen in onze API-processen.

In overleg met anderen werken aan het beste resultaat

De communicatie tussen de afdelingen en het onderhouden van de relaties is de essentie van mijn vak. Contact hebben met mensen zit in mij. Als je niet in staat bent om meerdere dialecten te spreken, dan gaat het niet werken. Ik sta voor mijn vak en durf de grens te trekken als het resultaat in het gedrang komt. Tot hier en niet verder zonder collega’s in de weerstandmodus te zetten. Daarom werk ik zo graag in overleg met anderen aan het beste resultaat. 

  • All sites
  • Africa Middle East
  • Americas
  • Asia
  • Australasia
  • Europe CIS