88
More than just an API™
Menu

Maintenance Technician

Maintenance Technician

De onvoorspelbaarheid spreekt mij juist aan.

John is Maintenance Technician en werkt sinds 2001 bij Aspen

Een baan die past bij mijn leven

Fietsen hoort thuis in mijn leven. Daar past een baan bij die flexibel is. Mijn dagdienst start voor dag en dauw maar eindigt ook om 16.00 uur. Dat is heerlijk want dan heb ik ook in de winter nog de tijd om de fiets op te kruipen. Mijn werk bij Aspen is heel gevarieerd. Van nieuw leidingwerk aanleggen tot en met ‘s nachts met spoed een ketel repareren zodat de productie door kan. Dat is gaaf aan dit werk. Als ik ‘s morgens op de werkplaats kom, weet ik niet hoe mijn dag eruit gaat zien. Die afwisseling en onvoorspelbaarheid moeten je ook liggen. Ik vind dat leuk. Het is daardoor nooit saai en zeker niet met de collega’s die ik heb. Daar kom ik mijn dag wel mee door.

Ik vul mijn werkdag zelf in

Ik werk al sinds 2001 bij Aspen en ik krijg nog steeds elke dag het vertrouwen en de verantwoordelijkheid om mijn werk goed te kunnen doen. Dat betekent dat ik zelf de afspraken maak met de collega’s in de fabriek, van de productie en planning. Ik vul hierdoor vrijwel mijn werkdag zelf in. Je bent daardoor wel een beetje ondernemer op je eigen werkplek en dat vind ik prettig werken in plaats van de hele tijd gecontroleerd te worden op details.

Ik groei en ik leer nog steeds

Elke dag is voor mij weer een nieuwe uitdaging. En wil ik iets bijleren wat te maken heeft met mijn vak, dan kan dat ook. Ik groei en leer nog steeds bij Aspen. Als werkgever staat Aspen voor veilig werken. Als BHV’er draag ik ook bij aan deze veiligheid. Ik begrijp dat veilig werken de eerste prioriteit is maar soms is het niet altijd gemakkelijk je werk. Die balans moet je zelf vinden want concessies doen aan de veiligheid kan en mag hier niet. En laten we eerlijk zijn, ik wil ook na mijn werk weer net zo gezond mijn fiets op als de dag ervoor!

  • All sites
  • Africa Middle East
  • Americas
  • Asia
  • Australasia
  • Europe CIS