Aspen Pharma Group

Aspen Pharma Group is een toonaangevende fabrikant van generieke geneesmiddelen in de private sector op het zuidelijk halfrond. Met een geschiedenis die meer dan 160 jaar teruggaat, zet de Aspen Group zich in voor het beschikbaar maken van kwalitatieve en betaalbare geneesmiddelen en producten.

Aspen heeft een uitgebreide productenportfolio voor de behandeling van zowel acute als chronische aandoeningen, in alle stadia van het leven. Deze producten zijn ontwikkeld onder leiding van hooggekwalificeerde wetenschappers, in dienst van Aspen, en in samenwerking met andere wereldwijde farmaceutische bedrijven en onderzoeksfaciliteiten.

Aspen is Afrika’s grootste fabrikant van farmaceutische producten. Bijna een op de vier recepten die verstrekt worden in Zuid-Afrika is een Aspen product. De Aspen Group is verder vertegenwoordigd in Zuid-Afrika, Australië, Hong Kong, Maleisië, de Filippijnen, Taiwan, Japan, Kenia, Nigeria, Tanzania, Oeganda, Ierland, Verenigde Arabische Emiraten, Duitsland, Nederland, Mauritius, Brazilië, Mexico, Venezuela en de Verenigde Staten. De Group heeft 26 fabrieken in 18 sites op 6 continenten, waar circa 8200 medewerkers werkzaam zijn.