3131
More than just an API™
Menu

HR Business Partner

Heb je vragen? Bel met 06 20 04 78 28 of

Solliciteer direct

HR Business Partner

Werk je graag samen met de managers in jouw business aan vraagstukken op het gebied van HR?

Als HR Business Partner ben je het eerste aanspreekpunt op HR-gebied. Je geeft zowel gevraagd als ongevraagd advies over tactische en strategische HR-vraagstukken. Je levert zo een bijdrage aan de te realiseren doelstellingen van de afdelingen in jouw verantwoordelijkheidsgebied.

Dit is wat je gaat doen als HR Business Partner

In deze rol ben je de sparringpartner voor de SLT-leden en afdelingsmanagers op alle HR-gerelateerde vraagstukken: werving, ontwikkeling, arbeidsrechtelijke zaken, verzuim, functioneringsproblematiek, change management en organisatievraagstukken. Je bent onderdeel van de MT’s die binnen jouw werkgebied vallen en vertaalt de business-strategie in door jou uit te voeren HR-gerelateerde acties.

In samenwerking met HR-collega’s, ga je aan de slag met de (door)ontwikkeling en implementatie van het HR-beleid en HR-instrumenten binnen de organisatie. Mogelijk maak je hierbij gebruik van de tools en methodes die je bij ons leert als Yellow Belt (Lean Six Sigma een methodiek voor het verbeteren van processen). Het mede realiseren van een motiverende werkomgeving, gericht op permanent verbeteren en aandacht voor groei en ontwikkeling behoort ook tot je taken.

Het team waar je mee samenwerkt

De afdeling Human Resources van Aspen API is in samenwerking met het management, onder andere verantwoordelijk voor de in- door- en uitstroom van medewerkers, training en ontwikkeling van medewerkers en de organisatie en voor communicatie. De afdeling bestaat uit 3 HR Business Partners en specialisten in Compensation & Benefits, Contract & Payroll Management, Opleiding en Ontwikkeling, Recruitment. Daarnaast is de afdeling verantwoordelijk voor de interne- en externe communicatie.

Jij als HR Business Partner

 • Afgeronde HBO of universitaire opleiding in bedrijfskunde, HR of een andere relevantie studie met minimaal 3 jaar ervaring als HR Business partner in een grote, professionele industriële- of technische omgeving is een vereiste.
 • Inhoudelijke kennis en ervaring op het gebied van arbeidsrecht, in-, door- & uitstroom.
 • Aantoonbare ervaring met changemanagement en organisatieadvies.
 • Ervaring met projectmatig werken aan en implementeren van HR gerelateerde projecten.
 • Integer, georganiseerd, communicatief sterk, teamspeler, oplossings- en resultaatgericht, analytisch, veranderingsgezind en flexibel.

Dit krijg je als HR Business Partner

 • Een uitstekend salaris tussen de 4000,- en 5000,- (bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband), passend bij jouw kennis en ervaring.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Een uitstekende pensioensregeling en 37.5 vakantiedagen (op fulltime basis).
 • Korting op sporten, sportkleding, Hello Fresh, een fiets en collectieve zorgverzekering, allemaal extra’s die we bij Aspen API in Oss graag aan je bieden.
 • Jaarlijks een sportdag, afdelingsborrels en themabijeenkomsten.
 • De gelegenheid om op basis van prestatie, initiatief en ambities je eigen loopbaan in te vullen.
 • Bij Aspen krijg je de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen, regie over je eigen carrière te nemen en actief bij te dragen aan je persoonlijke ontwikkeling.

HR Business Partner bij Aspen jouw baan?

Wil je als HR Business Partner bijdragen aan de gezondheid van patiënten wereldwijd? En samen op duurzame wijze bouwen aan jouw ambitie en die van Aspen API? Dan gaan we graag in gesprek met je. Solliciteer vandaag nog! Toch nog een vraag, mail deze naar oss.hr.flexcenter@nl.aspenpharma.com. Ignacy Cieślik – Recruiter – zal contact met je opnemen.

Werken bij Aspen API

Werken bij Aspen API is elke dag duurzaam werken om de wereld een stukje beter maken. Al een eeuw dragen wij bij aan de gezondheid van patiënten wereldwijd. We ontwikkelen en produceren complexe, hoogwaardige Actieve Farmaceutische Ingrediënten (API’s). De werkzame bestanddelen in medicijnen. Deze leveren we aan klanten wereldwijd. Wij doen dat samen met zo’n 750 collega’s in Nederland. Aspen API is onderdeel van een Internationaal API-netwerk met productielocaties in Nederland, de VS en Zuid-Afrika. Wij maken deel uit van de Aspen Group, een internationaal toonaangevende geneesmiddelenproducent met het hoofdkantoor in Durban, Zuid-Afrika. Los van functie, zijn we allemaal gewoon collega’s, die elkaar met respect behandelen, samenwerken en elkaar willen helpen. We doen wat we zeggen en als we een kans zien, nemen we initiatief om hier iets mee te doen. En dat kan ook, je kan bij iedereen binnenlopen.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Jouw
solicitatie

Reactie
sollicitatie

1e en/of 2e
gesprek

Optioneel
assessment

Jouw
contract

Welkom
collega

Stap 1: Jouw sollicitatie

Vacature gevonden die past bij jouw ambitie? Solliciteer! Staat jouw baan (nog) niet bij onze vacatures? Stuur een open sollicitatie en meld je aan voor de jobalert. Zo blijf je op de hoogte van de voor jou interessante vacatures.

Stap 2: Reactie op je sollicitatie

Zodra je hebt gesolliciteerd ontvangt je van ons een bevestigingsmail. Binnen 2 werkdagen neemt een recruiter contact met je op over het vervolg.

Stap 3: Kennismaken en 2e gesprek

We bellen je om een afspraak te maken voor een eerste gesprek. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar. Je ontmoet de manager en/of specialist en een collega uit het team. Passen jouw ambities bij die van Aspen? Zijn we allemaal enthousiast? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Samen met de HR Business Partner en de Hiring Manager ga je meer de diepte in. Zodat jij een goed beeld hebt van Aspen en de functie en wij van jou.

Stap 4: Optioneel: 3e gesprek en/of assessment

Soms is het fijn om elkaar nog een keer te spreken om alle vragen beantwoordt te krijgen. Dan plannen we een 3e gesprek in. Bij sommige functies is een assessment onderdeel van de procedure. We bespreken altijd met jou hoe de procedure eruit ziet. Zo weet je wat en wanneer je mag verwachten van Aspen en wij van jou.

Stap 5: Jouw contract

Willen we samen onze ambities waarmaken? Dan doen wij je graag een aanbod. De HR Business Partner stemt samen met jou de arbeidsvoorwaarden af. Dit kan op locatie of telefonisch. Ben je akkoord? Dan bevestigen we dit via de mail.

Stap 6: Welkom collega!

Om ervoor te zorgen dat alles administratief ook in orde is, vragen we je enkele formulieren in te vullen en uiteraard je contract te tekenen. En natuurlijk; welkom bij Aspen API in Oss!

"*" geeft vereiste velden aan

Ik solliciteer op:
HR Business Partner

Stuur ons jouw gegevens en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Naam*
Bewaar mijn gegevens*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
  Privacy policy*

  Alle velden met een * zijn verplichte velden.

  Hidden
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • All sites
  • Africa Middle East
  • Americas
  • Asia
  • Australasia
  • Europe CIS