1515
More than just an API™
Menu

SHE Manager

Heb je vragen? Bel met 06 20 04 78 28 of

Solliciteer direct

SHE Manager

Deel je expertise en passie voor SHE bij de productie van API’s

In deze functie ben je binnen het Site Leadership Team (SLT) eindverantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van de strategie voor Safety, Health & Environment (SHE) inclusief Duurzaamheid. Met jouw visie, passie en inzet zorg je dat veiligheid, gezondheid en milieu als vanzelfsprekend voorop staan in besluitvorming en ontwikkelingen binnen ons bedrijf.

Je bent als systeemeigenaar eindverantwoordelijk voor het onderhouden van het (ISO gecertificeerde) SHE-management systeem en voor het sturen van onze SHE-prestaties ten opzichte van de site doelen en plannen. Je leidt de SHE-afdeling en draagt zorgt voor de ontwikkeling van de SHE-professionals.

Dit is wat je gaat doen als SHE Manager

 • Ontwikkelen en onderhouden van locatiebeleid voor SHE (inclusief duurzaamheid, crisismanagement en beveiliging).
 • Onze prestaties op gebied van SHE en duurzaamheid naar een steeds hoger niveau tillen.
 • Een cultuur creëren van continue verbetering en het realiseren van innovatieve oplossingen.
 • Ontwikkelen en coachen van de managers op de afdeling, met als doel het ontwikkelen van de SHE-professionals.
 • Processen onderhouden om naleving van vergunningen, wetgeving en procedures op de locatie te garanderen (bv. via interne audits).
 • Een extern netwerk onderhouden om onze ambities te ondersteunen en toegang te krijgen tot cruciale diensten of kennis.

Jij als SHE Manager

 • Masterdiploma in een (proces)technische richting door opleiding of als verworven niveau.
 • Aanzienlijke ervaring met toenemende mate van verantwoordelijkheid in een technische omgeving (bij voorkeur chemie of pharma).
 • Professionele vaardigheid in SHE in combinatie met algemene managementervaring.
 • Je beschikt over een aantoonbaar vermogen om managers te coachen als ook het vermogen om invloed uit te oefenen en samen te werken met alle niveaus van de organisatie om resultaten te bereiken.
 • Je begrijpt bedrijfsprioriteiten en vertaalt deze naar praktijken die het bedrijf ondersteunen.
 • Je hebt sterk zakelijk inzicht, inclusief sterke probleemoplossende vaardigheden; je kunt kritisch denken en neemt initiatief.
 • Je bent uitstekend in schriftelijke en mondelinge communicatie.

Dit krijg je als SHE Manager

 • 8% vakantiegeld uitbetaald per maand en een bonusregeling.
 • Uitstekend pensioen bij Stichting Pensioenfonds PGB.
 • 30 vakantiedagen.
 • Korting op sporten, sportkleding, Hello Fresh, een fiets en collectieve zorgverzekering.
 • Jaarlijks een sportdag, afdelingsborrels en themabijeenkomsten.
 • Het hoofdkantoor van de Aspen Pharma Group ligt in Zuid-Afrika, daarom geven wij met elkaar invulling aan de Nelson Mandela Dag. We zetten ons dan één dag belangeloos in voor de minder bedeelden in de samenleving.

SHE Manager bij Aspen jouw baan?

Wil je als SHE Manager bijdragen aan de gezondheid van patiënten wereldwijd? En samen op duurzame wijze bouwen aan jouw ambitie en die van Aspen API? Dan gaan we graag in gesprek met je. Solliciteer vandaag nog! Toch nog een vraag, mail deze naar oss.hr.flexcenter@nl.aspenpharma.com. Ignacy Cieślik – Recruiter – zal contact met je opnemen.

Werken bij Aspen API

Werken bij Aspen API is elke dag duurzaam werken om de wereld een stukje beter maken. Al een eeuw dragen wij bij aan de gezondheid van patiënten wereldwijd. We ontwikkelen en produceren complexe, hoogwaardige Actieve Farmaceutische Ingrediënten (API’s). De werkzame bestanddelen in medicijnen. Deze leveren we aan klanten wereldwijd. Wij doen dat samen met zo’n 750 collega’s in Nederland. Aspen API is onderdeel van een Internationaal API-netwerk met productielocaties in Nederland, de VS en Zuid-Afrika. Wij maken deel uit van de Aspen Group, een internationaal toonaangevende geneesmiddelenproducent met het hoofdkantoor in Durban, Zuid-Afrika. Los van functie, zijn we allemaal gewoon collega’s, die elkaar met respect behandelen, samenwerken en elkaar willen helpen. We doen wat we zeggen en als we een kans zien, nemen we initiatief om hier iets mee te doen. En dat kan ook, je kan bij iedereen binnenlopen.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Jouw
solicitatie

Reactie
sollicitatie

1e en/of 2e
gesprek

Optioneel
assessment

Jouw
contract

Welkom
collega

Stap 1: Jouw sollicitatie

Vacature gevonden die past bij jouw ambitie? Solliciteer! Staat jouw baan (nog) niet bij onze vacatures? Stuur een open sollicitatie en meld je aan voor de jobalert. Zo blijf je op de hoogte van de voor jou interessante vacatures.

Stap 2: Reactie op je sollicitatie

Zodra je hebt gesolliciteerd ontvangt je van ons een bevestigingsmail. Binnen 2 werkdagen neemt een recruiter contact met je op over het vervolg.

Stap 3: Kennismaken en 2e gesprek

We bellen je om een afspraak te maken voor een eerste gesprek. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar. Je ontmoet de manager en/of specialist en een collega uit het team. Passen jouw ambities bij die van Aspen? Zijn we allemaal enthousiast? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Samen met de HR Business Partner en de Hiring Manager ga je meer de diepte in. Zodat jij een goed beeld hebt van Aspen en de functie en wij van jou.

Stap 4: Optioneel: 3e gesprek en/of assessment

Soms is het fijn om elkaar nog een keer te spreken om alle vragen beantwoordt te krijgen. Dan plannen we een 3e gesprek in. Bij sommige functies is een assessment onderdeel van de procedure. We bespreken altijd met jou hoe de procedure eruit ziet. Zo weet je wat en wanneer je mag verwachten van Aspen en wij van jou.

Stap 5: Jouw contract

Willen we samen onze ambities waarmaken? Dan doen wij je graag een aanbod. De HR Business Partner stemt samen met jou de arbeidsvoorwaarden af. Dit kan op locatie of telefonisch. Ben je akkoord? Dan bevestigen we dit via de mail.

Stap 6: Welkom collega!

Om ervoor te zorgen dat alles administratief ook in orde is, vragen we je enkele formulieren in te vullen en uiteraard je contract te tekenen. En natuurlijk; welkom bij Aspen API in Oss!

"*" geeft vereiste velden aan

Ik solliciteer op:
SHE Manager

Stuur ons jouw gegevens en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Naam*
Bewaar mijn gegevens*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
  Privacy policy*

  Alle velden met een * zijn verplichte velden.

  Hidden
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • All sites
  • Africa Middle East
  • Americas
  • Asia
  • Australasia
  • Europe CIS