3131
More than just an API™
Menu

Stage Inkoop

Heb je vragen? Bel met 06 20 04 78 28 of

Solliciteer direct

Stage Inkoop

Ben je op zoek naar een meeloopstage op een inkoopafdeling? En vind je het leuk om mee te werken aan Masterdataprojecten? Dan zoeken wij jou! Als stagiair inkoop ondersteun je de afdeling op allerlei verschillende fronten en sta je onze interne bestellers te woord.

Dit is wat je gaat doen

Wij zoeken een stagiair die mee kan lopen op onze afdeling en zich bezig kan houden met verschillende taken zoals:

 • Masterdata aanvragen
 • Verwerken van change taken
 • Sluiten van orders
 • Opschonen en verrijken van Masterdata
 • Het omzetten van purchase requisitions naar purchase orders.

Wat zoeken wij

Wij zoeken een stagiaire in de richting van:

 • Allround ondersteuning zakelijke dienstverlening
 • Assistent Business Services
 • Financiën & Administratie

Dit krijg jij

 • Volg jij een mbo-opleiding? Dan krijg jij een stagevergoeding van 350 euro per maand.
 • Een stage bij een organisatie die een duurzame bijdrage levert aan de gezondheid van patiënten wereldwijd. Dankzij onze Actieve Farmaceutische Ingrediënten (API’s). De actieve bestanddelen in medicijnen. Die ontwikkelen en produceren we en leveren we wereldwijd aan producenten van geneesmiddelen.
 • We leiden je graag en goed op. Je stagebegeleidster staat altijd voor je klaar en ook je andere collega’s helpen je graag.

Werken bij Aspen API

Werken bij Aspen API is elke dag werken aan de wereld een stukje beter maken. Bijdragen aan de gezondheid van patiënten wereldwijd. Want wij ontwikkelen en produceren namelijk complexe, hoogwaardige Actieve Farmaceutische Ingrediënten (API’s). Dat zijn de werkzame bestanddelen in medicijnen. Deze leveren we aan klanten wereldwijd. Het gevoel van een familiebedrijf met zo’n 750 collega’s en toch onderdeel van een Internationaal toonaangevende geneesmiddelfabrikant met het hoofdkantoor in Zuid-Afrika, de Aspen Pharma Group. Los van functie, zijn we allemaal gewoon collega’s, die elkaar met respect behandelen, samenwerken en elkaar willen helpen. We doen wat we zeggen en als we een kans zien, nemen we initiatief om hier iets mee te doen. En dat kan ook, want de deuren staan bij iedereen open.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Jouw
solicitatie

Reactie
sollicitatie

1e en/of 2e
gesprek

Optioneel
assessment

Jouw
contract

Welkom
collega

Stap 1: Jouw sollicitatie

Vacature gevonden die past bij jouw ambitie? Solliciteer! Staat jouw baan (nog) niet bij onze vacatures? Stuur een open sollicitatie en meld je aan voor de jobalert. Zo blijf je op de hoogte van de voor jou interessante vacatures.

Stap 2: Reactie op je sollicitatie

Zodra je hebt gesolliciteerd ontvangt je van ons een bevestigingsmail. Binnen 2 werkdagen neemt een recruiter contact met je op over het vervolg.

Stap 3: Kennismaken en 2e gesprek

We bellen je om een afspraak te maken voor een eerste gesprek. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar. Je ontmoet de manager en/of specialist en een collega uit het team. Passen jouw ambities bij die van Aspen? Zijn we allemaal enthousiast? Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Samen met de HR Business Partner en de Hiring Manager ga je meer de diepte in. Zodat jij een goed beeld hebt van Aspen en de functie en wij van jou.

Stap 4: Optioneel: 3e gesprek en/of assessment

Soms is het fijn om elkaar nog een keer te spreken om alle vragen beantwoordt te krijgen. Dan plannen we een 3e gesprek in. Bij sommige functies is een assessment onderdeel van de procedure. We bespreken altijd met jou hoe de procedure eruit ziet. Zo weet je wat en wanneer je mag verwachten van Aspen en wij van jou.

Stap 5: Jouw contract

Willen we samen onze ambities waarmaken? Dan doen wij je graag een aanbod. De HR Business Partner stemt samen met jou de arbeidsvoorwaarden af. Dit kan op locatie of telefonisch. Ben je akkoord? Dan bevestigen we dit via de mail.

Stap 6: Welkom collega!

Om ervoor te zorgen dat alles administratief ook in orde is, vragen we je enkele formulieren in te vullen en uiteraard je contract te tekenen. En natuurlijk; welkom bij Aspen API in Oss!

"*" geeft vereiste velden aan

Ik solliciteer op:
Stage Inkoop

Stuur ons jouw gegevens en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Naam*
Bewaar mijn gegevens*
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
  Privacy policy*

  Alle velden met een * zijn verplichte velden.

  Hidden
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • All sites
  • Africa Middle East
  • Americas
  • Asia
  • Australasia
  • Europe CIS